2011. február 26., szombat

Béta morzsák

Jedi Konzuláns - Shadow 3 talent fa megnevezése:
- Balance Discipline (ez lehet a közös fa)

- Infiltration Discipline (beszivárgó fegyelem)

- Combat Discipline (harci fegyelem)





Coruscant hatalmas és kezdetben 6 zónából fog állni. Ez magasabb szinten bővülni fog. A zónák közt taxival lehet közlekedni.


 LvL 15ön vehetjük az első Mountot (Speeder-t) ami 30%os. 
 
A hajónkat is LvL 15ön kapjuk



A társak nem OP-k a harcban. Egy enemyt ölnek meg míg a játékos hármat.

Ha megtelt az inventory akkor társakat el lehet küldeni, hogy adják el a szemete, majd visszatérnek  a pénzel. Ez a folyamat 60 másodpercigig tart.

A fénykardot fejlesztése a KoToR-ban megszokott módon a munkapadon történik. Három opció van: kristály, markolat és a harmadik :D

Minden bolygón más-más "dicséret" medálok vannak amikből lehet itemeket, geart és egyéb dolgokat venni. Ezeket a rewardokat nem lehet pénzért megvenni.

Nincsenek wow féle "Heirlom" itemek amik a szinteddel nőnek.

Vannak elszórtan ládák a világban amik kisebb nagyobb csomagokat tartalmaznak (nem kell nagy dolgokra gondolni), amolyan WoW chest, viszont egyikhez sem kell kulcs meg lockpick :)

Amikor meghalsz akkor az általad kijelölt binding ponton életsz (Inkeeper).

A halál 10% durability lostal jár. Magyarán 10x halhatsz meg javítás nélkül, amíg a cuccaid használhatatlanná válnak. Kérdés van-e szakma ami képes helyben is repairt végezni.

Béta teszterünk nem látott még úszás mechanizmust a játékban, csak sétált a karakter a vizben. Másik ami zavarta, hogy a víz statikus volt, semmi splash, vagy fodrozódás effekt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése