2011. február 26., szombat

Béta morzsák

Leakerz-en van egy béta beszámoló. Abból összeszedtem a fontosabb dolgokat. A leírások Sith Inkvizítor szemszögéből történtek.

Azt írja nagyon jó a játék mechanizmus. 4 Mob jön akkor is könnyen kezeli a helyzetet.  Elsőt knock down (lelök, hátralök), másodikat CC, harmadikat lassítja, a negyedikkel pedig végez mire odaér a következő. Ha Strong (elit)-el harcól akkor különösen fontos szerepet kap a cc.


Kiemelte, hogy a játék jelenlegi fázisában pvp-n az győz aki az első cc-t átküldi a másikra. Gondolom PvP gearen lesz valami Resilience szerűség ami majd csökkenti a CC time-okat és criteket.


Nincs mód a dialógusok átugrására.


Companionoknál egyik idegesítő dolog, hogy ha megadsz neki egy targetet és te tabolsz egy másikra, mielőtt ő megtámadná a kijelöltet akkor ő is átvált a te célpontodra. Remélhetőleg javítva lesz.


Tesztelőnek az Artifice szakma tetszett legjobban. Ezzel tud kristályokat cserélni és egyéb módosításokat végezni a fénykardon.


Béta fázisban még nem tudsz közvetlenül kommunikálni a hajódon a companionokkal.

A modifikációk ugyan úgy működnek mint KoToR-ban. Kell egy munkapad és egy tárgy majd mehet a móka. A fegyvereken 4-5féle módosítás végezhető már kis szinten is. Amit felszerelsz azt az itemet nem használhatod többet (ugyan az mint WoW JC).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése