2011. március 7., hétfő

Az első Millennium



1000!!!


Megvan az 1000 oldalmegjelenítésünk. Következő lépés a 10.000 :)





Száraz adatok :


Oldal Start : 

2011.02.26


Top 5 Látogató :

Magyarország : 602
USA : 168
Svédország : 30
Németország : 23 
Norvégia : 22



Mi várható a közeljövőben? Természetesen friss hírek, béta infók, interjúk magyarul. Videók feliratozva. Eddig kikerült képregények fordítása, Bolygók, fajok, classok leírásai stb. Ha lesz idő akkor fórumot is ráncba szedjük, de egyenlőre a Weboldal élvez prioritást. 

ui.: Lusta disznók, tessék többet commentelni  :)

4 megjegyzés:

  1. Szép az oldal, és látszik hogy sokat dolgozol vele. De nem lenne jobb ha az swtor.hu-ra cikkeznél? Így lesz 2 oldal, de egyik se teljes, plusz látogatottsági szempontból náluk a domain miatt az előny.

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy swtor.hu-t köti az NDA, azaz csak hivatalos infókat adhatnak le az oldalon, és mint láthatod itt szerepel Béta forrásból sok minden. Az swtor.hu egy hivatalos oldal, ez pedig egy információs. Nem szándékozom összemérni a két Site-ot, teljesen más kategória. Az internet tele van hasonló oldalakkal, de Magyar még nem volt, ezért indítottam. Másik indokom, hogy sokan foglalkoznak ToR-al de szanaszét vannak a neten, nincsenek egybegyűjtve. Jó példa erre Noybee és Szódásszifon, mindkettőjüknek vannak színvonalas feliratos videói, amibe rengeteg időt feccőlltek, de csak youtube csatornán lehet elérni. Vagy ott vannak a képregények 2 magyar klán is nekiállt de csak egy-egy részt fordítottak le majd félbehagyták. Nem jobb ha mindenkinek elérhető minden egy helyen? :)

    Lényeg, hogy ez nem az swtor.hu ellen indult, sőt én együttműködést is el tudok képzelni velük a jövőben. Fórumon még ott is aktív tag vagyok (amíg nem bannolnak, ugye mint a webről :D ).

    Tehát összegezve ez olyan mint a DartHatter, Leakerz stb...

    VálaszTörlés
  3. Pont azért kérdeztem, mert láttam, hogy elég sokat írkálsz oda is. Így már érthető. Elég parasztok ott az adminok, nem csodálkozom ha bannolnak :P

    VálaszTörlés
  4. Egy ember aki nem közösségbe való. A többiek normálisak és segítőkészek :)

    VálaszTörlés