2011. március 5., szombat

Bioware Pax programja

http://gamernode.com/upload/manager//Mike%20Murphy/pax_east_exhibitors1265147234.jpg


Pax East-ig már csak 6 napot kell aludni. A Bioware főszáma természetesen a The Old Republic lesz. Ha valaki kijutna Bostonba, keresse a 912-es Standot. Kezdések:
 
  • Péntek, Március 11: 10.00 – 19.00
  • Szombat, Március 12: 10.00 – 19.00
  • Vasárnap, Március 13: 10.00 – 19.00
 (USA Keleti part helyi idő szerint értendő)


És, hogy mi várható a rendezvényen?



Taral - V Flashpoint világpremier.

A Maelstrom Nebula mélyén egy szigorúan őrzött Birodalmi börtönben fogva tartanak egy Jedi Mestert, aki nagyon fontos a Köztársaság számára. Egy Köztársasági osztag megkísérli kiszabadítani a foglyot.

http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/ss/SS_20110304_800x450.jpg



















Ez lesz az első alkalom, hogy a látogatók a 912es standon kipróbálhatják a Flashpontot, Köztársasági oldalon. Ehhez a hosszabb Flashpont teszthez egy Trooper, egy Knight, egy Konzul és egy Csempész-t választhatnak a játékosok. Ez a Flashpont nagy kihívást jelenthet annak is aki már öreg rókának számít az MMO-k terén, ezért start előtt kapnak egy taktikai eligazítást a szerencsések.


A Flashpont egy olyan kihívás a játékban amit csak csoportosan tudnak a játékosok teljesíteni. Bővebb infóért látogass el a Flashpoints Game Systems Page -re és a Building Flashpoints Developer Blog ,



PAX East Játékmenet Premier – Tython, a Jedi Homeworld

 

Amellett, hogy kipróbálhatjuk magunkat Taral-V flashpontban, lehetőséget kapunk arra is, hogy indítsunk egy tetszőleges karaktert, bármelyik oldal, bármely Class-ából.


Első körben a szabadon választható classokal lehet majd játszani. Itt debütál a várva várt Jedi Knight és Jedi Konzul is a nagyközönség számára. Mindenki kap esélyt, hogy kipróbálhassa őket.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjb_iKoyDSju-xtP0PPdUpV5gF7icU20S5sTH7nbmCDKdXEfsHN3yFqMttkJVvj0VPalS6IjdOA8U5scl9fd0xoXxKQSeqPbK8umEtoHs_gdfKw3iIdW1IQAkbFA18rp9nNV-BaKq35bsE/s720/256412_S.jpg

 

Prezentáció és Élő Kérdez-Felelek.


Kérdései vannak Taral-V-ről, a világról, vagy bármi másról? A Bioware Austin csapata válaszol a kérdéseidre. Kérdezz James Ohlen-től (Lead Designer) és Daniel Erickson-tól (Lead Writer) vagy a stáb többi tagjától.



Közösségi Találkozó.

Ez még nem minden! Miután a Show szombaton bezárt (Márc. 12) a The Old Republic kommunikációs csapata találkozót szervez a Westin Boston Waterfront hotel-be, ami közvetlenül a Pax East konferencia terem mellett található. Gyertek el a találkozóra, minden StarWars fannak kötelező, a fejlesztő csapat tagjai is képviseltetik magukat. A kaját-piát mi hozzuk.

A találkozóra csak meghívóval tudsz belépni, amit a 912-es Bioware standon kell kérnetek, de siessetek mert korlátozott darabszámú.


Nem jutsz ki a PAX East-re?

Ha nem tudsz elmenni akkor sincs gond. A közösségi Fórumokon, Twitteren és Facebookon folyamatosan naprakész adatokkal szolgálunk majd.

2 megjegyzés: