2011. március 22., kedd

Blood of The Empire

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpeg4ne9P8RjnXKJ80owWIWcw3nUAQK0epER4eY4b0UQIhCuI1c2ldjMknUVzwfTjUapT9NMtg-j23L7QGJLIq2tNkTesQ4ZXVttU29p5kCeis1n2tfMT2YRpKJH6l9kmaIiDeddw7GhIJ/s640/new_bote_header.jpg 

A Galaxis háborúban. A Birodalom sorozatos csapást mér a Köztársaságra aki hátrálásra kényszerül az ősi ellenséggel szemben, mialatt a Jedik elszántan küzdenek, hogy megvédjék azt. Jelenleg a Birodalom áll nyerésre....  


Teneb Kel-t egy ígéretes Sith tanoncot kiválasztanak a Mesterek egy titkos küldetésre...A küldetés érinti a Császárt, és veszélyt jelenthet a Sötét Úr ezer éven át tartó tervezésére. Az ifjú Teneb  feláldozható, de lehetőséget kap, hogy bizonyítson és megfordítsa sorsát, megváltoztatva ezzel a történelem menetét.




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDafXzJ_y8eUJm4BQ8tDtAs9jGVM1WG0B0P90KEXvmH0JHRt7TJNbKCp6qSDNueJWMKpA_2qUZWgSEm8SI1tvgdcNfFvMuOHVd6P2sBVT1SvpqXRnVf2zn6btwu8n_OZeakuvCFAZb_2jT/Első fejezet : A Sithek árnyalatai.
A Sith tanonc megütközött a Köztársaság seregeivel, egy idegen szolgával az oldalán, kereszttűzbe kerülve. Egy rejtélyes Tiszta-vérű utazása a Peragus rendszer űrkikötőjébe, a bűnözőktől hemzsegő utcákon át. Ez a két személy munkálkodik az árnyékben a Sötét Tanács és az Uralkodón felül, az ő sorsuktól függ a Galaxis jövője. 

- tovább -


Második fejezet : A Megtört Világ
Teneb Kel kapott egy küldetést a Sötét Tanácstól : Keresse meg és ölje meg a Császár áruló tanítványát, Exal Kressh-t. De csak egy fiatal Sith árúlása lenne az egész? Mi a valódi célja Exar Kressh-nek a Császárral és a Birodalommal?

 - tovább -


Harmadik fejezet : A Jövő Felégetése
A sötét oldal fájdalmán keresztül, a Sith tanonc Teneb Kel, egy rémálom kíséretében megtudta az igazságot Exal Kressh-ről, és az Uralkodó gyermekeiről. Most újra szembe kell néznie az ellenséggel, aki egyszer már majdnem legyőzte őt. A végső összecsapás elérkezett Teneb, Maggot és Kressh között, miközben dúl a háború a Galaxisban.

- tovább -



Innen tölthetitek egyben az egészet. Kép és PDF formátumban is fent van.

- Blood of the Empire -


6 megjegyzés:

  1. Majdnem olvashatatlanúl kicsik a szövegek, nincs nagyobb felbontású változat?

    VálaszTörlés
  2. Folyamatban a javított változat, amúgy ctrl+egérgörgő a nagyítás :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos attól még a minőség nem javul, és csak pixeles lesz a szöveg, de azért köcce :)

    VálaszTörlés
  4. Ezért mondom, kis türelem ifjú padawan, folyamatban :) Fel lesz dobva tárhelyre is, hogy egybe le tudják szedni a népek, nagy felbontásban. :)

    VálaszTörlés
  5. köszi remélem lesz még:)

    VálaszTörlés