2011. március 6., vasárnap

Hutta

Hutta



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZV2ud9IGhF6b9uZSmSmO1QH-B6vey-JqF4WMLtDJx83hxRfx4kQH60HnA0ZF-USYHZd-TKNfM0vhjFK9H0MY32YiDlqNy2i5UdmnhEFFBE7LkBnJ7CXszFVAughB-s2zPIBq4xoCt2AM/


Csillag régió :
Hutt űr

Frakció :
Semleges

Státusz :
Iparosodott, Szennyezett bolygó

Terület :
Mocsarak és Ipari zónák

Főbb jellemzők :
Nall Hutta néven is emlegetik ezt a Bolygót, innen származik a Hutt Kartell









Mikor a Hutt Genkszterek pihennek
 
http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/hutta/concept01_800x450_holonet.jpg
A Huttese név fordítása " Dicső Ékkő " ezt a bolygót gyakran nevezik így a pénzéhes Huttok. Mindenki más számára ez egy undorító hely, és semmi pénzért nem telepednének itt le. Egyik alvilági szleng amit a gyerekek rémisztgetésére használnak az az, hogy a "Hutta-ra küldünk dolgozni ha rosszul viselkedtek".



http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/ff/20110218/CA_Hutta_800x450.jpg
A Köztársaság megalapulása előtt a Huttok ellenőrzése alatt állt a primitív őshonos Ewocii faj, akik figyelmen kívül hagyva a pletykákat üzletet kötöttek velük. Egy évszázaddal később rájöttek, hogy hibáztak, de már túl későn. Akkora adósságot halmoztak fel, hogy amikor Varl a Hutt világ lakhatatlanná vállt, akkor a Huttok elkezdték begyűjteni az Ewocii-k tartozásait, mígnem átvették az egész bolygó felett az uralmat.


http://media.giantbomb.com/uploads/0/4881/889033-swtor7_super.jpg Évezredekkel később a Huttok leigázták az Ewocii faj-t akik ma már rabszolgaként élnek a mocsokban, miközben a Huttok mérhetetlen kapzsiságának köszönhetően egyre jobban beszennyezik a bolygót. A Hutta lett a legnagyobb Hutt családok melegágya, akik innen irányítják a bűnszervezeteket Galaxis szerte.  Bár a Huttok folyamatos viszályban állnak egymással, mégis sikerült a világukat megtartani semlegesen a háború közepén.


http://www.starwarsmmolevelingguide.com/wp-content/gallery/screenshots/drainage-pipes-hutta.jpg
 A Huttán a Huttok az urak, számukra mindenki alacsonyabb rendű és feláldozható. A bolygóra csak a nagyon kevesen utaznak, még a fejvadászok  is megfontolják, hogy munkát vállaljanak a Huttok területén.





http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/hutta/screen02_800x450_holonet.jpg


http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/hutta/screen04_800x450_holonet.jpg


http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/hutta/screen01_800x450_holonet.jpg


http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/hutta/screen03_800x450_holonet.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése