2011. április 28., csütörtök

Black Talon Flashpont

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkUvKHB-yDkpDUSguLECrWPEWm7VHiQzceMEaIXHjCOTQuL4GklHpBSflpQP6_fRvkNY1OB6GYLpmK9rbtiBEc3gKDoq_6HhkQzyjSg9THTEIog76sk8e8u26qOIYNIp6H49NPw8rAFaEx/s720/black_talon_screenshot.png

Ez az első Flashpont amivel találkozhat az aki a Hutta-ról kezd (Bounty Hunter és Imperial Agent). Dromund Kaas fele haladnak a hajóval, miközben támadás éri őket. Ez a már jól ismert Kapitányos videó, amit a döntés prezentációkhoz használtak korábban. Ebben volt : megölöd-e a kapitányt a dialógus alatt, vagy életben hagyva más storyline-t kapsz. Most egy kicsit bővebb betekintést kapunk DH jóvoltából. Ez sajnos nem egy flashpont leírás lesz, csak egy beszámoló. Képek nincsenek ezért a korábbi anyagból raktam fel párat.


Black Talon

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuoEm0qbEHR1q4IK1PiEbQrEzW_3qGzZxMcRWN5ynF4rjDejIFz90r_ah9uFb2oF-lB68Jy4Mk3TYc9QzKJoSq2_jhQORH_i2DXXC0H-oL15LdsnQdAnAVdPOjSRjDI5GzJByOuoFd7q_v/s720/btflash3.jpg
A Flashpontot egy LvL 8as Bounty Hunter és egy 10es Imperial Agent játékossal kezdték. Egyikük sem választott még specializációt(AC-t), így nem volt healer a csoportban. Vittek magukkal bőven medpackot, biztos ami biztos, de nem aggódtak, minden class tud éleszteni így nem kellett újra végig futniuk az egész Flashpontot ha valaki meghalt.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitxtagFtkmxfytrqlSY66PCO7BEokTWXFNrC3hjKZlQHYIWBAA_lc-zdKY7ut0Sgg8PmNOlRHNx0MSyP7__v7DhrYIY1869Ll_NSdE2waAMALuvVvcdgn_RYKGQLwvu20XWQGjoQiNql_d/s720/btflash4.jpg
Megemlítik, hogy mennyit változott a játék és az egész flashpont a korábbi videóhoz képest. Természetesen a sötét oldalt erősítették döntéseikkel, így a kapitány meghalt náluk. A Flashpont folyamán többször is meghalt valaki, de sosem wipeoltak. A Flashpontban Bounty Hunterrel nem kellett extra képességeket használni, ugyan azokkal haladtak, amikkel questeknél is.  Előkerültek mellék küldetések is, amik adtak néhány extra zsákmányt. Ez egyik bónusz küldetés az volt, hogy tiltsanak le pár konzolt a droidokhoz, a másik pedig, hogy szedjenek össze pár tárgyat.


Ez az első Sith oldali flashpont, itt a Boss harcok kimerültek a Tank and Spank taktikában.  A Bosslootok hagyományosan zöld és kék itemek voltak. Miután végeztek a Flashpontal a BH lvl10 az Imp Agent LvL11 lett. Mindenki egyéni lootokat választhatott Dromund Kaas-on. Megemlíti, hogy a Bioware tudja mit csinál, és nagyon jó állapotban van a játék.


Itt van a két évvel ezelőtti Black Talon prezentáció. Már akkor is jól nézett ki a Flashpont, kíváncsi leszek az új változatra. Addig is nézzétek meg a régit HD-ben :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése