2011. április 1., péntek

Pénteki Update - Április 1

 Wookiee nyelven a ToR


Április 1 nem maradhat tréfa nélkül. Volt aki komolyan vette, de hát minden nap születik egy balek.  :)
Lássuk, Bioware, hogy képzeli ezt a jeles napot :



Sok játékos kérte a Wookiee nyelvre való fordítását a Star Wars : The Old Republic -nak, most örömmel jelentjük be, hogy ez az álom valóra vállt.

Az ő finom morajlásuk a szomorúság, kellemes rikkantás az izgalom, a Wookieek jó példa a hűségre és a tiszteletre, ezért most mi itt a Biowarenél és Lucasartsnál kiszeretnénk fejezni elismerésünket. Ezért a játék teljes szövegét lefordítjuk Shyriiwook-ra és minden hangfájlt újra vettünk hiteles wookiee nyelven.

Bár az Old Republic Shyriiwook változata még fejlesztés alatt áll, van egykét drámai pillanat a játékból, hogy bemutassuk, hogy is fog majd festeni.



Nézzük ezt a drámai konfrontációt egy Jedi főszereplésével Tythonon.




Nézzük meg, hogyan fejezik ki érzelmeiket Shyriiwook nyelven egy izgalmas Flashpontban, amikor Narlock Parancsnok felkészíti csapatait a Birodalom ellen.




Még egy jó példa, az érzelmek kifejezésére Shyriiwook nyelven, teljesen új dimenzióba emelve a játékot.




Végezetül pedig, hogy teljesen átjárjon minket a Wookiee érzés, kifejlesztettünk egy plüss felhasználói felületet, hogy a meleg bolyhos életérzés akkor is meglegyen amikor a Hoth jégbarlangjaiban kalandozunk. 



Ezek után büszkén jelentjük be, hogy ez az első olyan játék amivel közelebb kerülhetünk a szőrös barátainkhoz, a Wookieekhoz és a szeretteihez a Galaxisban, ezzel is kielégítve a közösség igényeit.

Wyaaaghh ma Garrrhh ghh wa-gwah! (fordítás: Az Erő legyen veled!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése