2011. május 21., szombat

DevTracker - Május 21.

Nagyon gyenge hetünk van a előzőhöz képest, kevés az update, valószínűleg azért, mert az E3 mindössze két hétre van! Érik a release date bejelentés?

  • Mivel az E3 már nem publikus, a Bioware-nél úgy döntöttek, hogy lehetőséget adnak a fanoknak, hogy beszéljenek a játék fejlesztőivel. Játszani nem lehet majd a játékkal. Ugye Los Angeles nincs közel, de ha valaki mégis szeretne menni, a hivatalos fórumon jelentkezhet. Ha mégse tudtok eljutni LA-be, nem kell aggódni, még rengeteg show lesz a megjelenés előtt és után, a világ "minden" pontján!
  • Ha "meztelen" csatlakozunk egy warezone-hoz, akkor kb. 90%-os combat stat hátrányunk lesz. Ha egy olyan warezone-hoz lépünk be, ahol él a stat és szint kiegyenlítő mechanizmus, akkor a következő egyenlet lép életbe: ((your level/max level) * 80%) + 10% combat hátrány. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, majd meglátjuk...
Nem tudom, hogy ez a két dolog megért-e egy cikket, de mi azért vagyunk, hogy a játékkal kapcsolatban mindenről tájékoztassunk titeket! Úgyhogy tessék reklámozni, hogy milyen jók vagyunk! :)

3 megjegyzés:

  1. Lemaradt : és like-oljatok minket a facebook-on XD

    VálaszTörlés
  2. >.> Like-olni mi? Hova süllyed ez a világ XD

    VálaszTörlés
  3. Muszáj, ha már minden ember ott tölti a napja 90%-át.. :P

    VálaszTörlés