2011. május 10., kedd

Sith Pureblood Inkvizítor, megint........

Sok vitát váltott ki, még a hivatalos fórumon is, hogy lesz-e Pureblood Inkvizítor, és persze a bizonyítékoknak a kétkedők máig nem hisznek. Nekünk is volt már egy tényfeltáró cikkünk ez ügyben, és most itt van még egy bizonyíték. Ami a szép az egészben, hogy a múlthónapban kiszivárgott PCGAMER faj/class kombinációkkal alátámasztotta, de erre Bioware annyit felelt, hogy nem valósak. Persze nem is tagadták, úgyis érthették, hogy lesz még néhány be nem jelentett faj. Döntse el mindenki maga, hogy kinek hisz. Addig is nézzük a képet, a kétkedőknek meg annyit, hogy ez a kép hivatalos oldalon lett postolva a Codex leírásban.. Itt a Link a hivatalos oldalon lévő képhez. Végezetül kijelenthető, lesz játszható Sith Pureblood Inkvizítor !





https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMpogK13RPbj1GqpwiB7iZSnUsMsa-aEBWmfzFDMdCcZJ8esyGSeVsnGNvh4SBYXff6v_7sj1Bb26BC9EHFHijfczO0ZdHRE2YwaUyx1rXGqjRrAHBui_MJL2uNBcShtHAeGUR6FFSmaC4/s640/CodexWithBlowup.gif


Update !

Közben találtam még egy képet.  


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUVaxyoTMhaBOf7Zy50RXipmogzyPj6djKHMvdqbQN-fJZeAWv_VnIp9E3SVwhWLc6_cdBAczisi5hqyFGfCW_1b5YjEqLeWHVKG1jwxWtMHnxQUNigAi-h9jJIvN0Zk41-g0XKgNV8bMh/

2 megjegyzés:

  1. Szép találat, gz. Látom máshol is téma.

    VálaszTörlés
  2. Nézd, a tagadás még csak az első fokozat. :) Egyes emberek csak azt hiszik el ami a hivatalos oldalon, szöveges formában van feltüntetve, a képek nem meggyőzőek, se a videók.....Kár győzködni azokat akik szemellenzővel járják a világot, gondolom Wow-ban sem nézik MMO-Champion-t, nehogy korábban tudjanak valamiről, mint ahogy a hivatalos post megjelenik :)

    Ez kb olyan mint, hogy ugyan ott már elfogadják a "raid"-et, ugyan arról a képről amiről a Purebloodot nem, csak azért mert DH-n felmerült mint első alkalom a Raid-re. Ajánlanám nekik ezt a cikkünket amiben már lassan 2 hónapja megemlítettük a Raidet :) :

    http://swtorhun.blogspot.com/2011/03/guild-ablak.html

    VálaszTörlés