2011. június 26., vasárnap

Star Wars - The Old Republic története



Több mint 3000 évvel, Darth Vader felemelkedése előtt......


A legendás Jedi Rend védelmezte a Galaktikus Köztársaságot, ami a béke bástyája volt galaxis szerte, több mint ezer generáción keresztül. Néhány évszázaddal ezelőtt, a valaha volt legnagyobb fenyegetés öltött alakot, a Sith Birodalom képében. Végül a Köztársaság győzedelmeskedett a Sithek felett, abban a hiszemben, hogy végleg kiirtották őket. Mindezek ellenére a Jedik tovább őrködtek a Sithek ősi otthona, Korriban felett, hogy megvédjék a Galaxist a sötétségtől, ami még mindig jelen volt a bolygón lévő sírkamrákban.





Bár egy csapatnyi túlélőnek sikerült megszöknie, hogy figyelmeztetést adjon a Birodalom Inváziójáról, de ez csak egy kis haladékot jelentett a Köztársaságnak. Korriban is azok közé a világok közé tartozott, amik már az első támadásnál elbuktak, és számtalan követte őket az elkövetkezendő években. A Köztársaság rengeteg fájdalmas vereséget szenvedett. Felbátorodva a sorozatos sikereken a Birodalom elhatározta, hogy megtámadja a Magvilágokat, amíg a Köztársasági flotta mással van elfoglalva. Egy meglepetésszerű támadást mértek a nemes világra, Alderaanra.





A bátor Alderaani ellenállok szelleme ad erőt a Köztársaság erőinek, szerte a Galaxisban, de a hatalmi fölény továbbra is a Birodalomnál maradt. Ezért is érte meglepetésként a Köztársaságot amikor a Birodalmi Sötét Tanács békeajánlattal állt elő. Bár árulást gyanítottak, a Köztársasági tisztviselők belementek, hogy Alderaanon találkozzanak, de azt kikötötték, hogy a védelmet a Jedi Rend lássa el. A Jedik eleget tettek a felkérésnek és minden rangidős az Alderran-t biztosította, így csak egy jelképes erő maradt Coruscanton a Jedi Templomban...




Miután elpusztították a Jedi Templomot és a Köztársaság védelmének túlnyomó részét, a Birodalmi csapatok elfoglalták Coruscantot. A Birodalom, kezében túszként tartva a bolygót, újra kezdte a tárgyalásokat Alderaan-on, így a Köztársasági Tisztviselőknek nem maradt más választása, minthogy elfogadják a Birodalom ajánlatát.

A Coruscanti szerződést aláírták, amiben számtalan csillagrendszert átadtak a Birodalomnak és a Köztársaság elismerte az új határait a császári hatalmaknak. Bár a szerződés hivatalosan békét hozott, de a feszültség a két fél között továbbra is fennáll......most évekkel később a háború ismét elkerülhetetlennek látszik....

5 megjegyzés:

  1. ez a malgus kemeny csavo :D az a teny viszont elgondolkodtat hogy malgus sith warrior letere (nekem legalabb is az jott le a nehez pancel, es a szimpla fenykard miatt) tud sokkolni, talan berakjak a jatekba?:)

    VálaszTörlés
  2. Igazi példakép, ugye? :D Lesznek force alapú skilljei warriornak is, de nem olyan számottevő, force pull, push, choke stb...sajnos új beta buildekről nem szivárgott ki skill és talent lista, de talán Jonnyka tud rá mondani valami konkrétabbat :)

    VálaszTörlés
  3. Az emlitett spell a Shock, ami egy core spellje a sith inquisitornak, es igy a sith assassinnak is. Eleg sok talentje van, aminek koze van a Shock-hoz. Warriornak nincsenek villam alapu tamadasai, csak a mar ismertek (choke / crush, push, ilyesmik).

    VálaszTörlés
  4. Malgus nak és a többi trailer figurának rengeteg képessége van aminek csak egy része lesz elérhető számunkra.

    Nem is baj ez így.
    Csak a ballance legen jó kasztok között......

    VálaszTörlés
  5. swtor visszatérés magyar feliratos http://www.youtube.com/watch?v=kdrTSEuOrM4

    lelehetne cserélni a linket:)
    egyébként az oldal nagyon fasza kár hogy csak ennyire későn fedeztem fel.(csak az swtor.hu-t ismertem)
    és köszönöm a munkát mindenkinek:)

    VálaszTörlés