2011. július 12., kedd

3 Karaktergeneráló és egy hajó belső

Sok apró leak videó fordult meg a héten, nem tudom ezek közül kiraktunk-e már belőle. Mindenesetre töltsétek amíg tudjátok :)

http://www.multiupload.com/JDKKYRDCIH
http://www.multiupload.com/IQCQZ2XXD3
http://www.multiupload.com/7KQJPGXXR5
http://www.multiupload.com/MQXI15VOFN



16 megjegyzés:

  1. Jelen állás szerint a karaktergeneráló bukta. Remélem a BW pofoz még rajta vmit mert így elég sok ugyanolyan játékos lesz.
    Ok hogy van vagy 30 haj és arcszőrzet, de a fele ökörség, ki a fene fog hajós kapitány szakállal rohangálni?

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek. Abban biztos vagyok, hogy a sztori eszméletlenül jó, de az ún. "customisation" a leakek alapján jelenleg eléggé a béka feneke alatt van.

    VálaszTörlés
  3. EQ2-ben is utólag jött egy "csomag" valamelyik kiegészítő mellett (attól függetlenül is lehetett használni persze), amiben új sérók, szakáll, stb. pack volt. Ennek ellenére ebben van mit fejlődni, ez tény. :)

    VálaszTörlés
  4. ezzel a karaktergenerálóval tényleg kezdhetnének valamit, mert ez így még édeskevés. nem értem, miért nem tudnak összedobni valami olyasmit mint a mass effect vagy a dragon age esetében. jó lenne ha az arc egyes részeit egyenként alakíthatnánk, csúszkák segítségével, meg lehetne több szemszín haj meg egyéb extrák is, főleg ha figyelembe vesszük, hogy frizurák meg egyéb dolgok tekintetében elég sok átfedés van a különböző fajok között (gondolom ezért nincsenek olyan fajok mint a trandoshan vagy kel dor, mert azokhoz teljesen új részletek kellenének)

    VálaszTörlés
  5. Annyi hangsúlyt fektettek a részletekre, és ezt így adnák ki? Remélem javítanak még rajta, vagy ezt kapják a béta teszterek, a rendes meg majd a véglegessel érkezzen.

    VálaszTörlés
  6. Megmondom a tutit: ez így fog kijönni. Wow-nak még ennyire részletes karaktergenerálója sincs, mégis sikeres lett. Nem ezen múlik. Viszont az sokat növelne a gépigényen, ha mindenki annyira nagyon testre szabhatná a kinézetét.. Külön kéne számolni, stb. Így csak betölti a lehetőségeket, és nem kell vele foglalkozni. Én is szeretnék több lehetőséget, de a másik oldalt is meg kell nézni!

    VálaszTörlés
  7. Csak azt nem értem, hogy miért nem képesek erről fellőni hivatalos infókat? Annyi threadet láttam már erről a fórumon, és mivel nincs semmi hivatalos válasz, szerencsétlenek már beleélték magukat Dragon Age meg Mass Effect szintű rendszerekbe. Már rég megakadályozhatták volna ezt a szintű hype-felépülést, de csak a kuss van :D

    Már ha tényleg nem múlik ezen semmi, Scel ;)

    Mert szvsz addig kussolnak róla, ameddig csak tudnak, aztán egyszer csak borul majd a hype-torony.

    Abban egyetértek, hogy biztosan kevesebb lesz így a gépigény.

    VálaszTörlés
  8. Scelusion igen valószínűleg nem erről szól hogy hogyan néz ki a karaktered de ez azért akkor is bortányos... főleg hogy azt hangoztatják hogy egyedi--- egyedi --- egyedi.... tucatjedik fognak ölni tucatsith-eket... persze ezzel nincs is baj csak akkor ne dübörögjön a marketingblama hogy különleges leszel nem lesznek ugyanúgy kinéző, itemet használó karakterek... szerintem

    VálaszTörlés
  9. Meg ha jól belegondolok, akkor a sisak/kámzsa/napszemüveg alatt nem látszik majd. ;)

    VálaszTörlés
  10. Épp írni akartam, sok classnak el lesz takarva az arca :P

    VálaszTörlés
  11. Igazából én nem emlékszem, hogy mikor mondták, mindenki máshogy fog kinézni. Szerintem csak a béta leakerek mondták, hogy nem láttak hasonlóan öltözöttet.

    VálaszTörlés
  12. Én is csak gear-el kapcsolatban emlékszem ilyenre.

    VálaszTörlés
  13. Erickson bácsi (ki más) mondta még régebben egy interjúban, hogy ő még sosem találkozott a karaktere másaival. Jó arcmemóriája lehet :P;)

    VálaszTörlés
  14. Most nem azért, de láttátok Erickson kariját Tatooine-on, E3 videón? Nem csoda, hogy nem látott hasonlót se, olyan ronda karakter létrehozásához különleges tehetség kel :D

    VálaszTörlés
  15. Persze mert akkor még csak lehet hogy ha 40 en ha bétáztak! :D

    VálaszTörlés
  16. Hát én erősen reménykedem benne hogy komolyabb customizálásra lehet mód.
    Ép például szivesen játszanék alacsony és abnormálisan kövér erősen sebhelyes arcú karival.
    Az biztos hogy egyedi lenne. Nem baj legalább felismernének messziről......

    VálaszTörlés