2011. július 14., csütörtök

DevTracker - Július 14.

Iszonyatos tempóban telnek a hetek, és mi ennek csak örülünk, mert egyre közelebb kerülünk a megjelenéshez, legyen az bármikor is.. Az eheti termés:
  • Ha megosztunk egy küldetést, a társak egy összefoglaló oldalt láthatnak róla, amely leírja a questet. A világot építők megjelölhetnek nem megosztható küldetéseket. Ezek általában olyan questek, amelyek a mentsd meg/öld meg a hercegnőt típusok után vannak. A group és heroic küldetések a lehető leggyakrabban megoszthatóak lesznek.
  • Szeretnék elérni azt, hogy az egyes contentek során a játékosok a saját hibájukból tanulva kb. a 3. alkalommal vegyenek sikeresen egy-egy encountert, és próbálják elkerülni, hogy farmolva legyenek a bossok.
  • Van büntetés a felszerelésre a játékos halálakor. Fizetni kell a javításukért. PVP-re ez nem vonatkozik.
  • Ha az egyik játékos a groupban teljesít egy küldetés célt, azt a többi játékos is megkapja a környéken.
  • Jedi Sage-ek és Sith Sorcerek tudnak éleszteni csata közben. Ez minden ilyen AC-t választóra vonatkozik, nem csak arra, aki healer vagy support talenten játszik.

9 megjegyzés:

  1. Nem!
    Az "Öld meg a hercegnőt" című küldetés mindig a Jedi-ké. Ők azok akik magasztos célért ölnek hercegnőt. Félrerakva az érzelmeket és az értelmet....

    Egy igazi sith szerintem
    "Halgatasd ela rikácsoló buta szőke libát!"
    vagy
    "Vess véget a házsártos banya elnyomásának és szabadítsd fel az elnyomott férjet"
    típusú küldinél ölhet max hercegnőt.

    Uff én beszéltem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyszerű, ezek után vagy adnak valami fontos ability-t a másik kettő (valójában ugye 4 de hát tükrözött mint láthatjuk) healernek is, vagy kötelező lesz az SI/JC a komolyabb játékosok között. Nagyon rossz döntés imho.

    VálaszTörlés
  3. Miért? Éleszteni minden kaszt tud, csak combat élesztés nem lesz mindenkinek!

    VálaszTörlés
  4. WoW-ban is csak Druida és max Enginer tudott.

    VálaszTörlés
  5. Ma már tud a Warlock, Death Knight, Druid... Szóval változtak a dolgok ott is :)

    VálaszTörlés
  6. Tiszta szégyen :D Jobban nem tudják már leegyszerűsíteni? Talenten nem kell gondolkozni, Raid setupon nem kell gondolkozni.......Már WoTLK-ban sem tetszett ez a casualosítás, de ezek szerint nem ért véget :)

    VálaszTörlés