2011. július 19., kedd

Fake???

Az empik.com a minap közzétett egy Preorder Box-ot. Elég valósnak tűnik a doboz, túl jól szerkesztett. Ha abból indulunk ki, hogy November az egyik lehetséges release date, akkor egy preorder bejelentésre, akár pontos dátum nélkül is, van egy kis esély. Majd hétvégi rendezvényen már okosabbak leszünk, ha nagy fake, akkor úgyis kapunk Devpostot róla.

http://empikmedia.pl/c/star-wars-the-old-republic-pre-order-edycja-kolekcjonerska-pc-bp1044290448.jpg

16 megjegyzés:

  1. Nekem ott gyanús egy kicsit a dolog, hogy: " to get early game access". Nem merem 100%-ra állítani, hogy fake, de szerintem ilyet nem húzna meg sem az EA, sem a BW.

    VálaszTörlés
  2. Preordereknél szokott lenni headstart, 1-2 naposak max. Nem tudom, Bioware korábban nyilatkozta, hogy a zökkenőmentes startra vannak terveik, hogy ne legyenek agyonterhelve a szerverek. Lehet, hogy nem csak a phasekre gondoltak?

    VálaszTörlés
  3. Simán elképzelhető sztem a pár napos "early access".

    VálaszTörlés
  4. ennyi volt ki is szedtek, sztem nem volt fake. Csak tul korán rakták ki. Lehet a héten bejelentés.

    VálaszTörlés
  5. Kész. Meg van véve.
    Hol kell fizetni?

    VálaszTörlés
  6. Ha nem fake, és az időpont sem túl távoli, akkor a kereskedőknél is hamarosan meg kell jelennie a lehetőségnek. Akkor viszont szerintem a játékosok min. 80%-a előrendeli majd (jelentkezzen, aki nem rendeli meg! na ugye, hogy igazam van. :P ), így az egyenletes server-terhelésnek lőttek. :P

    Az előrendelés max arra lenne jó szerintem, hogy tudni fogják, mekkora terhelésre számítsanak a login servernél.

    VálaszTörlés
  7. Az fix, hogy lesznek sorban állások, csak ne 2 órásak legyenek, és DC esetében ne elölről kezdjen a számláló, hanem engedjen vissza :D

    VálaszTörlés
  8. Nem vagyok biztos benne, hogy lesznek sorban állások a logolásnál. Van egy minimális esély rá, hogy ne legyen. :)

    Amúgy ha nem fake, akkor illik az okt. 6-hoz. :)

    VálaszTörlés
  9. rohadtul nem érdekel mikor CSAK már azt lássam hogy lóding plíz véjt. :)

    VálaszTörlés
  10. Ebben az írásmódban max a ci... izé roma verzsönben! ;) :P

    VálaszTörlés
  11. Már gamestar.hu-n is kirakták, ott meg nem igazán szoktak fake dolgokat kirakni. Jó lenne tudni pontosan, hogy hány nap extrát kapunk, meg ez az effekt változtató mire jó.. Szeretnék dobozos változatot, de az a pár nap túl csábító.. :D

    VálaszTörlés
  12. Várjunk csak... nem úgy volt/van hogy NINCS dobozos verzió csak digital download lesz?

    VálaszTörlés
  13. EA részvényesek kisírták, hogy legyen dobozos, több pénzt kereshetnek vele. Azt is lemerem fogadni, hogy Digital nem csak EA rendszeréről lesz elérhető, max letölthető, de extrákat lehet kiosszák a szokásos csoportoknak, Amazon, D2D, Steam....Mármint értitek, megveszed D2D-n, kapod kóddal extrákat és seriallal letudod majd szedni EA rendszeréről a game-et :)

    VálaszTörlés
  14. @Scelusion: A gamestar.hu-t azért ne vegyük authentikus forrásnak. Jó az bulvárnak inkább, mint szakmai sajtónak. :P ;)

    VálaszTörlés
  15. Épp írni akartam :) Informálódni gamespot.com vagy ign hálózatán át kel játékokkal kapcsolatosan :)

    VálaszTörlés
  16. Persze, nem is azért írtam, de mégiscsak másoknak is feltűnt a dolog, úgyhogy ez pozitívan hat az igaz mivoltára a dolognak, de korántsem igazolja azt!

    VálaszTörlés