2011. július 21., csütörtök

Hivatalos: Előrendelhető az SWTOR!



Update: Pre-Order Montage




Előrendelhető verziók:

Star Wars: The Old Republic Collector's Edition - Pre-Order Exclusive: Early Game access, Color Stone (virtual item), 30 Days Game Time included Limited Collector's Edition Includes: Exclusive Gentle Giant Darth Malgus statue, Game disks collectible metal case, The Journal of Master Gnost-Dural as annotated by Satele Shan, The Old Republic galaxy map, Custom Security Authentication Key, Music of Star Wars: The Old Republic CD, High-quality Collector's Edition box.
Includes 7 Additional Digital Items: Flare Gun, Training Droid, HoloDancer, HoloCam, STAP, Exclusive Mouse Droid, Exclusive Collector's Edition Store

Star Wars: The Old Republic Digital Deluxe Edition - Pre-Order Exclusive: Early Game access, Color Stone (virtual item), 30 Days Game Time included. Includes 5 Additional Digital Items: Flare Gun, Training Droid, HoloDancer, HoloCam, STAP.

Star Wars: The Old Republic Standard Edition - Pre-Order Exclusive: Early Game access, Color Stone (virtual item), 30 Days Game Time included.

21 megjegyzés:

  1. Cd Galaxistól előrendeltem Dobozos Collectort, hétfőn hozzák a kódot headstarthoz :D

    VálaszTörlés
  2. Amivel nagy valószinűséggel várólistán leszel, mert a garantált 50.000 fő aki megy headstartra pár percen belül betelt, és a várólista is limitált.

    VálaszTörlés
  3. Előrendelve, kifizetve a digitális :-)

    VálaszTörlés
  4. Azon kívül, hogy egy roppant szavahihető internetes forrás (hardwired.hu) írta ezt az 50.000-es marhaságot. Mutass már egy hivatalos linket arra vonatkozóan, hogy ez igaz is. Nem hiszem, hogy csak 50k játékosnak biztosítják a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  5. lehet h betelt, de máshogy úgysem tudtuk volna megoldani...

    VálaszTörlés
  6. Akinek elfogadják a pre-orderét, annak megy az early access. Tuti, hiszen különben főleg az usaban szétperelik majd az EA-t.

    VálaszTörlés
  7. Egyet értek Gunga-val. Nincs ott az előrendelésnél, hogy bármilyen limit lenne, így nem is lehet, mert anyagilag szarul járna utána az EA.

    VálaszTörlés
  8. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=382565

    VálaszTörlés
  9. "Supplies are limited and the order in which you pre-order and redeem your code at The Old Republic’s Code Redemption Center is the order in which we let players in during Early Game Access"

    VálaszTörlés
  10. Hétfőn irány a boltba a félretett Pre-Orderért :D

    VálaszTörlés
  11. Még mindig nincs leírva sehol, hogy hány főre vonatkozik. A "Supplies are limited" pedig szerintem dobozos változatokra vonatkozik. Egy nyomorult digitális kód esetén elfogyna raktárról??? Ne hülyülj! Plusz a világon kismillió boltban vesznek fel előrendelést most. Szerinted 50k-t adhatnak el az egész bolygón? Baromság. Plusz simán leszedték volna már az originről is a pre-oder lehetőségét, ha "betelt" volna. Azt el tudom képzelni, hogy ha milliós darabszámot érnek majd el, akkor azt mondják, hogy "köszönjük eddig volt".

    VálaszTörlés
  12. egyszerű hülye pánik keltés....

    VálaszTörlés
  13. Collectorok elfogynak egy idő után, ez így van mindenhol, gameknél, dvd-knél......de az nem az első napokban fog megtörténni, hanem majd hónapokkal start után.

    VálaszTörlés
  14. Ki hol rendeli elő? Én cdgalaxistól kértem normalt! :-)

    VálaszTörlés
  15. Én is CDgalaxistól rendeltem normalt! :) Hétfőn megyek be érte :))

    VálaszTörlés
  16. Megyek én is hétfőn :) YEAH !!

    VálaszTörlés
  17. CD galaxis, Collector, de csak harmadszorra sikerült mert folyton visszadobta a megrendelést... így csak délbe lett meg. remélem addigra nem fogytak el náluk.

    VálaszTörlés
  18. a másik csomó oldalon van pánik ez miatt: "Supplies are limited and the order in which you pre-order and redeem your code at The Old Republic’s Code Redemption Center is the order in which we let players in during Early Game Access"
    Annyira egyértelmű, h annyit adnak ki pre-ord ba amennyi a limit, ha meg van kod akkor már édes midnegy hogy azonnal vagy 2 hét múlva regelsz be, mert a serial helyen nálad van

    VálaszTörlés
  19. Collector Cd Galaxistól, kedden jön a kód :) Szerintem is felesleges a pánik, előrendelted akkor az megvan. Emiatt aggódjon az aki 1 hónap múlva gondolkozik Collectoron, de Digitális formában, biztos nem lesz korlátozott darabszám.

    VálaszTörlés
  20. Meg a CDGalaxisnál pl. ki szokták írni, ha elfogynak a kódok. Tudják ők, hogy mennyit kapnak majd. Ha megerősítetted a megrendelésed, akkor már nem lehet probléma! Éjfél után meg comic-con cumó, nyomjuk majd a közvetítést! :)

    VálaszTörlés