2011. július 1., péntek

Bounty Hunter karakterfejlődés

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_x40oqoHomeheQ8kNmPHj0jPeQqwfR0VUV3yTbSPE9Tf7OT224As200se5oIZc-x6zrSvkq20ZNWHml08vTf0OL0jgihHoJ8ryEVXnBdmzJITxy5WxxXWomj8NNYhlYOJxQfL6Fx6kHwJ/s512/Bounty-Hunter.pngAhogy halad előre a karakterünk a Star Wars - The Old Republicban, úgy egyre több tapasztalatot szerez, új képességeket tanul és egyre fejlettebb eszközöket érhet el.

A Bounty Hunter-től szerte a galaxisban rettegnek, hiszen ő képes követni a megfoghatatlannak hitt zsákmányt a nyüzsgő nagyvárosokon, a magvilágokon de akár az ismeretlen űrben is. Ahogy a célpontjai egyre nehezednek, úgy képzi, fejleszti tovább magát, hogy bevethesse ellenük a szükséges fegyvereket és páncélokat.

Ebben a videóban betekintést kapunk a Bounty Hunter fejlődésébe. Ez csak egy kis ízelítő a rendelkezésre álló képességekről és páncélokról, hogy lássuk miként fog kinézni a Bounty Hunter az Old Republicban.


7 megjegyzés:

  1. nem azért mondom, de szerintem ez a videó nem lett oan jó, lehet csak nekem nem tetszik de pl a sith warrior fejlődése jobban lett megcsinallva ez oan semmien, ezzel nem a szerkesztőket szidom, mert őket max aranyba önteni lehetne :) ti vagytok a legjobbak csak így tovább :) MEGA LIKE!!!


    ;;;;;;
    ; ;
    ; ;
    ; ;
    ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ;
    ;;;;;
    ;
    ;;;;;
    ;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    VálaszTörlés
  2. ops ezt még fejlesztenem kell na sebaj volt már roszabb is majd legközelebb összehozom azt a nagy hüvelykujjas like kezet :)

    VálaszTörlés
  3. Jó volt ez, értékeljük, hidd el! :D Igen, ez a videó valóban nem volt az igazi.. Én a consular bemutatóvideóra leszek kiváncsi, kicsit félek, hogy az is gyenge lesz..

    VálaszTörlés
  4. Két dolog, ami megragadt az egyébként valóban nem-nagy-eresztés trailerből.
    1, A Gamorrean NPC a dagi teststílust használja, azt, amelyiket játékosok is választhatnak. Úgysem lesz játszható soha, csak gondoltam megjegyzem. :)
    2, a második Mercenary páncél egy recolor-ja egy régebben Powertech-en bemutatott páncélnak.

    VálaszTörlés
  5. Én igazából már unom ezt a sok semmitmondó videót, többre értékelek egy dewblog updatet vagy valami értelmeset holonet alá.....Jó, még várható 5 ilyen videó + konzulens és remélem ezzel lezárták a karakterek bemutatására szánt updateket, mert így sosem jutunk el releasig, arról nem beszélve, hogy egy 10perces béta leak felér fél éves Bioware updattel..... :(

    VálaszTörlés
  6. Ha úgy számolunk, van akkor 6 darab videó. Ugye havonta van fan friday, ami senkit nem érdekel.. :D Akkor 2 hónap még amíg lefutnak ezek a videók. De ugye nem mindig ilyen update van, szerintem simán közbeszúrnak még 4 más milyet, úgyhogy 3 hónapnál járunk. Októberre fogják leadni ezeket, úgyhogy addig tuti nem lesz megjelenés.

    VálaszTörlés
  7. Október 4, November 11, December 1......elég sok dátum jelent már meg releasel kapcsolatban, csak sajna még egyik sem Bioware forrásból :( Ezek közül persze Októbernek örülnék legjobban, az van legközelebb :D

    VálaszTörlés