2011. július 10., vasárnap

Újabb 10 perces Konzul videó


Áll az ami az előzőnél, gyorsan tőlteni/nézni mert hamar törlik, jó szórakozást :)


24 megjegyzés:

  1. Akinek kell az egy egyszerű youtube downloaderrel letudja szedni.

    VálaszTörlés
  2. Nem a hogyan szokott a gond lenni, hanem a minél előbb :)

    VálaszTörlés
  3. http://kocsog.eu/upload/Alterswtor.com_enjoy_part3.mp4

    igaz így le kell tölteni, és videólejátszót használni, de legalább innen tuti nem törlik :)

    VálaszTörlés
  4. Próbáljátok ki, hogy Splash Pro-val játszátok le. Persze Motion2, meg Detail és Light boostal bekapcsolva. Olyan mintha bétáznátok. xDD

    VálaszTörlés
  5. Rákészülök, a héten érkezik :)

    http://www.edigital.hu/Monitor/LG_D2342P_23_Cinema_3D_LED_Monitor-p262866.html

    VálaszTörlés
  6. Na az nem gyenge. (Y)

    VálaszTörlés
  7. Csütörtökön érkezik a kicsike, már várós nagyon :D Mondjuk félek, mert 3D a fénykardokat hülyén jeleníti meg :P

    VálaszTörlés
  8. sracok ha mar igy szoba jott a konzulens, akkor lenne egy kerdesem az inkvizitorrol: az assasin fenykardcentrikus? vagy csak tobbet tudja hasznalni a fenykardot mint a sorcerrer?

    VálaszTörlés
  9. Ahogy nekem átjött olyan mint egy (előre is bocsi) Retri Pala. :) Szóval gondolom fénykardos támadások 80%ban és néha damage pótló force lightning.

    VálaszTörlés
  10. Meg volt szó vmi Drain Life/Evasion tankolásról is.

    VálaszTörlés
  11. WoW rogue kb. Poisonok helyett lightningot rak a fegyverére, de erőt nem nagyon használ. Castos lightning és shockot megkapja még AC választás előtt, de utána inkább melee képességeket kap és sebzés növelő erőhasználatra. Offtank az a tank ág, azt írták bétából, hogy nem életképes, az inkább support/pvp talent.

    VálaszTörlés
  12. na jolvan akkor egyel tobb inkvizitor lessz a jatekban :)

    VálaszTörlés
  13. Pedig még azt írták, hogy a tank ágakat úgy tervezik, hogy mindegyik lehessen main tank. Ha még nem jó, akkor majd valszeg patchel megoldják.

    VálaszTörlés
  14. Én az assasint a cement sámán és rogue keverékének tartom.

    VálaszTörlés
  15. Ezekből a Consular videókból eddig annyit szűrtem le, hogy a Régi Köztársaságban kb. csak emberek lehettek jedik. :P

    VálaszTörlés
  16. Volt a Jedi táborban (training ground) egy Twi'Lek mester is a lépcsőtől jobbra. Szapora faj az ember, megfertőzte a fél galaxist :) De ezt én sem értem, kb a legéletképtelenebb faj az SW univerzumban, mégis belőlünk van a legtöbb.

    Ami Tank talent az jó main tankra, de Assassin "tank" talentje inkább csak pvp-re jó. Nincsenek benne 60% sebzés elnyelések és hasonlók, talán még guard skillje sincs, tehát egy ütéstől megfeküdne amúgy is operationban. Offtanknak is csak távolról nevezhető, az a talent ág már kiszivárgott, igaz korábbi béta buildból.

    VálaszTörlés
  17. Igen láttam a Twi'lek "mestert", azaz skill trainert, de lássuk be, hogy az összes eddigi leaket summázva, Tranticetől a deutsch agenten át stb., az NPCk 90%-a human (pl. Huttán kifejezetten arcon baxott ez az arány), és szvsz ez nagyon gáz, főleg ha azt szajkózzák, hogy ez lesz a legmeghatározóbb Star Wars élmény. Na mind1, ez csak az én Star Wars rajongó perspektívám, lényegtelen :P

    VálaszTörlés
  18. Mondom, igazat adok benne, ha ez jelent valamit, én "Alien" tábort erősítem majd karakteremmel :D De délután lejár szavazás, az újban pedig a "ki milyen fajt indít" lesz a kérdés, majd ott meglátjuk, hogy a leendő magyar játékosok egy része, hogy áll ehhez a kérdéshez :)

    VálaszTörlés
  19. Twi'lek inkvizítor ha jól sejtem? :P Személyesen Twi'lek agentet szerettem volna, de úgy látszik még ez sem fog bejönni.

    VálaszTörlés
  20. Miből gondolod? :D Avatár :P

    VálaszTörlés
  21. ÁÁÁ dehogy xD Megérzés.

    VálaszTörlés
  22. Jedi Ösztön, vagy Sith Tudás? :)

    VálaszTörlés
  23. Egyik sem. Spidey-sense :P

    VálaszTörlés