2011. augusztus 6., szombat

DevTracker - Augusztus 6.

Beköszöntött az Augusztus, uborkaszezon lévén sok információval nem lettünk mostanában gazdagabbak, de azért csordogált az info a devektől a melegben is.
  • A legtöbb tárgy előre installált modifikációkkal fog jönni. Ezeket változtathatjuk később, hogy minél tovább használható legyen az adott tárgy.
  • Az armort nem lehet színezni a játékban, de tervezik a bevezetését. Jelenleg csak azt lehet beállítani, hogy egyesíted e a színezést a chesthez, vagy sem.
  • Az Esseles videóban nem volt healing. Mivel ez egy lvl 8-12-es insta, ezért sokan úgy mentek el, hogy még az AC-t se választották ki, amivel a healing képességek járnának. Ez nem jelenti azt, hogy nincs content azoknak, akik healelni szeretnének.
  • Az AC váltás lehetősége még mindig teszt alatt van. Jelenleg szeretnék azt megoldani, hogy tesztelhessük 1-2 szinten át a másik AC-t, és megváltoztathatjuk azt creditért cserébe, mielőtt lezáródna. Szeretnék elkerülni a folyamatos AC változtatgatást, ezért a későbbiekben nagyon drága lesz ez a folyamat.
  • Nem lehet szürkének, vagyis semlegesnek lenni a játékban, hiszen ha belefolyunk valamibe és választás elé állunk, ott csak világos és sötét döntést hozhatunk. Ezek pontjai örökre megmaradnak, és csak balanszolni tudjuk azt más döntések által.
  • Sokféle dolog változtatja a lövések színét. Például a weapon mod system segítségével, de lesznek fegyverek egyedi hang és vizuális effektekkel.
  • Végül bemutatkozott Chris Collins, aki mostantól az új Európai Community Manager a Bioware-nél.

2 megjegyzés:

  1. Azért az AC váltás helyett egy talent reset bekerülhetne, az az SWGbe is volt:) Amugy felmerült benne egy kérdés: a BH, Smug, és Trooper classok miért nem indulhatnak semlegesként és ugy döntik el hogy melyik oldalhoz akarnak csatlakozni? Ugyanis józan paraszti ésszel gondolkodva a BH és a Smg ugye PÉNZÉRT dolgozik ott ahol éppen kell. Gondolom én barom:)

    VálaszTörlés
  2. talent resetet lehet majd csinálni, AC váltás lesz csak körülményes. A másik része meg hát.. most ha trooper meg smuggler is lehetne birodalmi, akkor ki lenne a köztársasági oldalon? :D

    VálaszTörlés