2011. augusztus 8., hétfő

Qyzen Fess

Fontosabb Adatok

Jedi Consular Companionja

Faj : Trandoshan

Jellegzetessége : Hiányzó szem

Szakterülete : Félelmetes Vadász, nyomkereső és csapdaállító
Harc Stílus : Melee Tank

Páncél : Heavy

Fegyver : Electrostaff vagy Vibrosword

Specialitása :  Taunt-mode "lightning whip"

Crew Skills : +5 BioChem, +15 Archaeology

Ajándékok : Katonai csecsebecsék


A Pontszerző

Hírhedt vadász és nyomkövető, Qyzen a Galaxis leghalálosabb vadállatait kutatja fel a Belkadan mocsaraktól kezdve a Tatooine végtelen sivatagain át, hogy minél több trófeát gyűjtsön be. Folyamatosan új vadászterületek után kutat.

Qyzen-t nem érdekli a vagyon, csak a fegyverére és a jagganath pontjaira tart igényt. A jagganath pontok a legfontosabbak minden Trandoshan számára. Ezek bizonyítják a honorált öléseket, mellyel megnyugtathatják az istennőjüket, a Pontszámlálót.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb0QXOfKrmrwHB0nCVCpYKagXUUL9TZ7G_rxrdFURU3x27t4f8He2tcsuPWWxYBwx5UhuwPZYNkSmSKOwkti1KnPzQdJRpyx6sMeV9u4QpPuZmNG2U0ZAW0BrLrz9w13GPmQBfV2a8FRI/Egyre több Trandoshan állt be zsoldosnak, hogy könnyű jagganath pontokat gyűjtsenek, de Qyzen a hagyományos utat választotta, mindenre vadászott a homoki démonoktól kezdve a rancornokig bezárólag, de csak olyanokra amik megtudták védeni magukat és méltó ellenfélnek bizonyultak. Kalandozásai során más vándorok is keresztezték az útját. Voltak köztük bűnözök, mandalóriaiak, sőt még Jedi Mesterek is. Nehéz elnyerni a bizalmát, de ha egyszer a barátjának fogadott, akkor az életét is kész feláldozni érted.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaGWzIjJVfhK1Et-jPQ0X5_qWEvdmNSIIGCjP0NjClCHPCGI1oSrj_Dkmsttkk_4mklaCLTz3d_2MXwy9QhXbb94u7rz2q4NaTaM8lN3mafreL3eBHZX-fq96b3Hc4FLxQqQSBPdIbVts/s640/Qyzen_Fess.jpg

3 megjegyzés: