2011. szeptember 7., szerda

EU béta elhalasztva

Hivatalosan megerősített információk szerint az európai béta indulását határozatlan időre elhalasztották. A hivatalos "ok", hogy új béta build lesz napokon belül, és nem akarják, hogy a szegény európai játékosoknak kétszer kelljen letölteni a 27 gigás klienst, valamint az európai szerverpark még mindig nem áll készen a játékosok befogadására. Ezek mellett az amerikai szerverekre sem jön meghívó egyenlőre európaiaknak.

15 megjegyzés:

  1. inkább most mint induláskor... szar lenne egy GOA fiaskó megint, mint anno a warnal volt

    VálaszTörlés
  2. Jó, csak tudod a szervereket, kisegítőket és dolgozókat is le kéne tesztelni, ne az indulásnál legyen már ez az egész...
    De álljon itt, hogy mi a személyes véleményem: Játék start: November vége, Eu-ban: Február.

    VálaszTörlés
  3. Mindig találnak majd valami kifogást, és a végén elmarad az EU béta... de akkor nagyon morcos leszek!

    VálaszTörlés
  4. elmaradt EU beta (még ha nem is kerülök be) és a silányabbnál silányabb semmitmondó heti swtor.comos updatek egyre jobban viszik le a színvonalat nálam.... Komolyan mondom, hogy a beta leakek tartják fent bennem az érdeklődést. Olyan érzés mintha a EAésBW lesz*rná az egészet és nem tudna újat mutatni.

    VálaszTörlés
  5. Hát nem tudom.. érdekes.. Tényleg nyár elején már úgy tűnt, belehúznak a marketinggel, és tényleg elkészülnek időre, ehelyett a Mass Effect 3 több marketinget kapott 1 hónap alatt, mint az swtor a bejelentés óta..

    VálaszTörlés
  6. Remek hír. Legalább annyi lenne bennük, hogy az amcsi szerverekre engednének néhány európai játékost. Az időeltolódás miatt így legalább 24 órás terhelés mellett tudnák tesztelni a szerverek stabilitását.

    VálaszTörlés
  7. Seholsem tart az EU-s infrastruktúrájuk és kiszolgáló személyzet, örülhetünk ha megjelenésre lesznek szerverek, és néhány gm, de ha időben el is tud indúlni EUban, akkor is szenvedés lesz. (belsős infó amit persze 2perc alatt lekaptak twitterről)

    VálaszTörlés
  8. foglalkozhatnának az eu-s tömegekkel, mert csak us dagadékokból nem lehet megélni.

    bár lehet a játék még csak ott tart, hogy a leakelt videós 0 iq-s amcsiknak élvezetes .

    VálaszTörlés
  9. nagyon lehangol az ilyen hírek olvasása :/
    Egyre jobban kezdtem hangolodni a játékra , de ezek hallatán néha kezdem megbánni hogy még a preorderre is szántam pénzt ...
    Milyen hozzáállás már ez tényleg a játék kiadójától, kb szarnak az egész EU-s playerekre. Már amennyi preorderből befolyt összeg , bőven meglehetett volna szervezni a szerverpark és üzemeltető személyzet létrehozását/karbantartásást.

    VálaszTörlés
  10. Vajon miért nem lepődök meg ezen a híren?! :)

    VálaszTörlés
  11. Hát, lassan hozzászokom, hogy a Bioware-től újabban csak kifogásokat lehet hallani :/

    Érdekes módon az nem zavarja őket, hogy az amerikai tesztereknek is le kell majd tölteniük még egyszer a klienst.

    Jó öreg marketing és PR, nyomd a bullshitet, a tömeg megeszi, és majd lehurrogja a "vocal minority"-t, aki észreveszi az ilyen apróságokat.

    peace :)

    VálaszTörlés
  12. @sasdie:

    "Érdekes módon az nem zavarja őket, hogy az amerikai tesztereknek is le kell majd tölteniük még egyszer a klienst. "

    Na ezen meditálj még egy kicsit! Ugyanis baromira nem mindegy, hogy azok a teszterek addig is nyomulnak a már letöltött kliensükkel, míg az újak letöltenék, telepítik és egy héten belül tölthetik mondjuk az újat.

    VálaszTörlés
  13. De nem tökmindegy nekik Gunga? Aki bétázni akar, úgy is letölti - gyenge kifogás az egész, egyszerűen nem áll készen az európai központjuk.

    VálaszTörlés
  14. Valahogy kibírnám ha újra le kéne töltenem, de erre már volt példa, július elején volt 1 új béta kliens, 2 hónapot bírt.

    VálaszTörlés
  15. @sasdie: Gyenge próbálkozás arra vonatkozóan, hogy mennyire odafigyelnek ránk. Számomra biztos, hogy tökmindegy lenne a 27GB-t 1x vagy 2x kellene letöltenem. De ettől még nem értem hogyan is jött képbe nálad az, hogy az amerikai tesztereknek is le kell majd tölteniük még 1x. Nincs összefüggés. :D

    Ezért is emeltem ki külön azt az egy mondatodat csak. :)

    @Armen: Itt azért valszeg nem 2 hónapról van szó. :)

    VálaszTörlés