2011. szeptember 9., péntek

Releassel Kapcsolatos

Gamasutra BF3 interjújában előkerült az SWToR is. Eric Brown az EA-től közölte, hogy még idén szeretnék piacra dobni a játékot, de ha szükséges akkor elhalasztják jövő év elejére (Q4). Ez persze jelenleg semmit nem jelent, bízzunk a November/Decemberi megjelenésben.

The company still expects the MMO to launch this calender year, but EA's fiscal guidance takes into account a possible slip into first calendar quarter of 2012 (fiscal Q4) if needed, Brown said. "We have a date set internally [for calendar Q4], with a lot of assumptions around it," he said.

4 megjegyzés:

  1. Eddig is ugyan ez volt a felállás. Semmi újat nem mondtak. Ha minden jól megy béták alatt akkor idén ha valami nagy baj van akkor Q4. Eddig azt írták még 2011 Holiday tartható!

    VálaszTörlés
  2. Mondjuk ez az invite szerver lehalás elég nagy hibának mondható szerintem..

    VálaszTörlés
  3. /facepalm Ja. Olyannyira nagynak, hogy az indítja el 2012-ben a világvégét is. :P /irónia off

    VálaszTörlés
  4. Ejnye... Invite szerver lehalás? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :) Az egy szimpla program bug volt. Invite kiküldésektől szerintem a leggyengébb netbookom sem halna le :)
    Egyébként az esetleges halasztás miatt az egyik szemem sír, a másik meg üveg. Persze én is kaparom a falat, hogy jajjdenagyon játszanék vele, másrészről viszont örülök, hogy nem akarják mindenáron kiadni idén. A félkész, elhamarkadott játék piacra dobása már jópár MMO halálát okozta.

    VálaszTörlés