2011. október 12., szerda

Ashara Zavros

Fontosabb Adatok

Sith Inkvizítor companionja

Kor : 20

Tartózkodási Hely : Taris

Faj : Togruta

Harc Stílus : Melee DPS

Páncél : Medium

Fegyver : Dual LightSaber

Starting Kit : Energy Shield [Personal Shield Kit]

Crew Skills : +10 Synthweaving Efficiency, +10 Diplomacy Efficiency


Bukott Jedi

A 20 éves Togruta Padawan, Ashara Zavros mélyen beleásta magát az Erő rejtelmeibe. Már kiskorában kezdte érdekelni az Erő mivoltja, éppen ezért tudását kiaknázva, az egyik legígéretesebb tanítvánnyá küzdötte fel magát a Jedik körében. Asharát Tarisra vitték, hogy tanuljon Ryen és Ocera mestereknél, akiknek a filozófiája az, hogy az Erő használatát első kézből legjobban, a Galaxisban tapasztalhatja meg a Padawan.


Mesterei két okból választották ezt a világot számára. Először is, hogy együttérzésre tanítsák őt, amire kitűnő példa Taris romos maradványai, melyek megmutatják, hova vezethet a sötét oldal. Másodszor pedig, hogy segítsen egy szellemnek a Jedi Enklávé romjai közt, befejezve ezzel a Jedi Trial-t...



5 megjegyzés:

  1. Nekem ő lesz a kedvenc társam. :-)

    VálaszTörlés
  2. Kinek, nem ? :D De story leírás alapján Jediként fogunk vele találkozni, és ha tényleg ennyire érdekli az erő mivoltja, akkor egy Inkvizítor a számára a legtökéletesebb mester.

    VálaszTörlés
  3. Jah, Tarison majd én leszek a mestere és jó kezekben fejezi be a trialt, immár az én oldalamon. Egyébként a The Clone Wars sorozatban Ahsoka a kedvencem, egyetlen baj van vele, hogy a rosz oldalon áll. :D Szóval már csak togruta faj miatt is csípem ezt a csajszit.

    VálaszTörlés
  4. Ezek után tényleg nem értem miért nem választható a Togruta karakterkészítéskor.

    VálaszTörlés
  5. Majd biztos az is a legacy-ban lesz benne.

    VálaszTörlés