2011. október 27., csütörtök

Kis vegyes

Komoly hírek megint nincsenek a játékról, addig is egy kis érdekesség + fun vegyesen.



Dark Side megjelenítése



Epik!!! Blizzcon 2011 első találat youtube-on SWTOR : Comming 10/12 :)




Darth Malgus szobor

7 megjegyzés:

  1. Nem hinném, hogy az első képen a dark side megjelenését láthatjuk. Olyan, mintha valaki magától újratextúrázta volna. Az állkapocs vonala sem ugyanaz, a textúrázás is tök más (a jobb oldalin valami igénytelen). Személy szerint azt mondanám rá, hogy elég gagyi PS.

    VálaszTörlés
  2. Gunga a bal oldali a régi buildes kép a jobb oldali az új buildes kép. Elég sok npc esett át retexturázáson.

    VálaszTörlés
  3. Azt kell mondanom: bár ne tették volna. Az új valami borzalmas...

    VálaszTörlés
  4. Nekem jobban tetszik, kis KoToR feeling, ott is látványos volt a sötét oldal :) De nem lettél olyan ronda mint Palpatine, bár ő alapból sem volt szép :D

    Ez amúgy egy Tatooine-os questből van ha minden igaz, jó pár videón feltűnt ez a jelenet :)

    VálaszTörlés
  5. Vágom, hogy a tatus questből van. :) De nézd meg a textúrákat! A ruha a bal karján igénytelen. Az első képen egy haldokló embert látsz, a másodikon egy vén buzit, akinek egy "Kenny, húzd ki a mocskos kezed a seggemből" kifejezés van az arcán. Ráadásul ha megnézed jobban, akkor az állkapocs vonalán és a fülénél is el van csúszva a textúrázás az alaptól. Egy elég feltűnő világosabb vonal van ott, átmenet nélkül, plusz a tarkójánál a haj olyan színű, mint a bal oldalin, máshol pedig világosabb.

    Az átmenetek túl élesek az árnyékolásnál különösen. Ezért írtam, hogy egy gagyi PS. Az o.k., hogy áttextúrázták, de a grafikus motor hirtelen elfelejtett árnyékolást számolni? Naneeee!

    VálaszTörlés
  6. Ez lehet az antialising hibája Ati kártyánál, vagy egyéb vidkari gond,esetleges beállítási probléma, illetőleg mozgó képről készült sreenshot, csúszhatott grafika, ping is közrejátszódhat.....

    Amúgy nem haldoklik, csak a párbeszéd végén dől el, hogy meghal-e :) Nálam meg fog ;)

    VálaszTörlés
  7. Mondom én, hogy haldoklik. ;)

    VálaszTörlés