2011. október 30., vasárnap

Még 50 nap!

Új rovatot indítunk annak örömére, hogy már csak 50 nap van hátra a játék megjelenéséig! Minden ilyen kerek  számnál várhattok egy cikket, hogy mit is tudtunk meg az aktuális héten a már nagyon várt játékunkról.



Szóval. 50 nap! Ez már tényleg emberi léptékkel is kibírható időnek tűnik. Ha gyakori olvasóink vagytok, biztos tudjátok azt is, hogy jelenleg hogy áll a mi kis MMO-nk. A képeket nézve, és a teszteket olvasva nagyon késznek tűnik a játék, de azért még mindig be-be kerül egy két új content, ami tovább bővíti a későbbi lehetőségeinket. A legutóbbi builbe ugye egy Tatooine PvP zónát és két új flashpiontot hegesztettek bele. Bennem egy olyan kérdés merült fel, hogy mennyi idejük is van még a játék fejlesztésére, ha már csak 50 nap van a launchig? Sőt, ebből az 50 napból nyugodtan levonhatunk még legalább tízet, hiszen a végleges változatot még ki kell írni a sok-sok dvd-re, dobozolni kell, majd kiszállítani a világ minden pontjára.. Szóval a fejlesztőknek még maximum 40 napjuk van arra, hogy belerakják azt a pár elemet a játékba, amit még szeretnének, és bugokat irtsanak, amik azért még mindig akadnak jó számmal. Gondoljunk csak az első induláskori fekete képernyőre, vagy az AA (élsimítás) hiányára, de akár ide vehetném a levelek, béta invek körüli szenvedést is. Félreértés ne essék, nem akarom lehúzni a játékot, higgyétek el, én még nálatok is jobban várom, hogy elkezdhessem végre, de a lényeg az, hogy kapkodniuk kell, mert már vészesen fogy az idő!

Mivel a héten sok új infót nem kaptunk, ezért a rovat első cikkét ti írjátok a kommentekben: Ti mit gondoltak erről? Szerintetek raknak még bele újdonságokat a játékba? Illetve kimaradt valami, ami titeket mélyen érintett? Vajon mikor szűnik meg az NDA? Én mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a maradék 7 (ebből mondjuk 2 Fan Friday) Pénteki frissítésre..!

12 megjegyzés:

  1. Szerintem nincs az már 40 nap sem. 10 nap nem elég a sokszorosításra+kiszállításra, sztem az legalább 15-20. Plusz ott van még a 2-3 nap "early access" is.
    Egyébként nekem is fura kicsit, hogy ilyen "közel" a megjelenéshez még mindig plusz content-et pakolnak bele, de bízok a BW-ben.
    Őszintén szólva azt tartom legvalószínűbbnek h egy b***ottnagy patch-el indul majd a móka :D

    VálaszTörlés
  2. szerintem is valahogy úgy lesz, hogy félig-meddig béta állapotban kidobják a játékot, mert meg lett nekik mondva, hogy karácsony előtt ki kell adniuk

    de nem para, igazából a jelenlegi állapotában is teljesen jó a cucc, ennél meg remélhetőleg csak jobb lesz.. :)

    VálaszTörlés
  3. Azért nem számoltam az early acces-t, mert az független a kiszállítástól! De valóban érdekes a dolog, karácsonykor jól ellesznek majd a bugírtással.. :D

    VálaszTörlés
  4. Az első pár szint szerintem már úgy ahogy bugmentes, olyan lvl 30-40-ig tuti levédik magukat ünnepek alatt, januártól meg kezdődhet a hisztik lereagálása :D

    VálaszTörlés
  5. A sokszorosítás miatti mínusz napokkal nem értek egyet. Hiába megy a játék masterre, attól még tovább hegeszthetik, bugtalaníthatják. Nem ez lenne az első mmo, ahol telepítés utáni egy masszív patch fogad. Viszont az 50 nap is erősen szűkös határidő :)

    VálaszTörlés
  6. A sokszorosítás miatti mínusz napokkal nem értek egyet. Hiába megy a játék masterre, attól még tovább hegeszthetik, bugtalaníthatják. Nem ez lenne az első mmo, ahol telepítés utáni egy masszív patch fogad. Viszont az 50 nap is erősen szűkös határidő :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem ez a 40 nap simán lehet 50 is, max ha felrakod a gépre a játékot, utána még patchelni is kell egyszer. Gondolom mindenkivel fordult már elő olyan, hogy feltelepített egy új játékot, és egyből patchelni kezdett :)

    VálaszTörlés
  8. Lényegtelen mert valószínű hogy ez után a build után aranylemezes lesz a game és az install után ugyis egy patch-eléssel indit mindenki(aki nem preorderes). Ugyan ez volt eddig az EQba és a WoWba is minden dobozos kieg után. Szal no para. :D 50 azt hali:D

    VálaszTörlés
  9. Igaz, attól hogy egy bizonyos verziót elkezdenek dobozolni, a fejlesztés nem áll le (sőt, gondolom ott még egy picit rákapcsolnak). Nah, meglátjuk, bízzunk a srácokban! :)

    VálaszTörlés
  10. a 7 frissítésből 2 lesz FF, 3 meg azaz összehasonlítós videó, szóval marad 2 normális frissítés. Lehet, hogy bedobnak egy dev videót a warzone-k, fp-k és op-k készítéséről.

    VálaszTörlés
  11. Én is valami devblog bejegyzésre tippelek....

    VálaszTörlés
  12. Csak ne companion part 3 legyen :)

    VálaszTörlés