2011. október 20., csütörtök

Új Patch

Új patch a láthatáron, szerver leállások várhatóak. Aki bent van Bétában az még ne törölje a Clienst és ne kezdje el letölteni az új Patchet, mivel csak Okt. 22.-étől él a szervereken az új változat. Változatosság kedvéért minden karakter törlődik és újra uninstallálni kell majd a game-et, majd újra letölteni az új Buildet.


7 megjegyzés:

  1. Na már megint full újratelepítés, a patch szervert mikor fogják tesztelni? Mert elég gáz már, hogy mindig újra kell rakni az egészet, ha kijön egy új build.

    VálaszTörlés
  2. Igen ez egy nagyon jó kérdés. Egy új build-nél miért kell 20-30GB adatot állandóan leszedni 2 hetente?

    VálaszTörlés
  3. Gondolom ez ilyen "alapjaiban változtatunk valamin" dolog lehet, amihez nem elég felülíratni a régi kódot, hanem újat kap. Mondjuk egy Béta erre szolgál, aki meg bekerült állandóra az ennyit bírjon már ki :P

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Na jó de 2 hónappal a megjelenés előtt nem változtassanak már meg alapból valamit. Kiveszik aztán 2 hét múlva visszateszik.(pl. az item modolásra gondolok) Mással kellene már ilyenkor foglalkozniuk, nem ezzel.

    VálaszTörlés
  6. remélem a megjelenés után nem kell minden alkalommal újrahúzni a játékot mert azonnal lemondom az előfizetést:D

    VálaszTörlés
  7. Lehet új fp-k kaptak változtatást, írták páran, hogy látszik, hogy még nincs, de majd patchnote árulkodik erről holnap :)

    VálaszTörlés