2011. november 8., kedd

Magyar Klánok

Swtor.hu csinált egy összesítést a Magyar klánokról, természetesen itt azok szerepelnek, akik a megfeleltek a kritériumoknak és elküldték emailben a klán adatokat. A Sárkány Lovagrend is csinált egy grafikont, kb 1 hónapos lehet, azóta nem tudom hány új klán alakult meg. Lényeg, hogy aki PvP szerverre megy és nem szerepel a listán, az bökjön rá valamelyik listán szereplő klánra, hogy egy szerverre sorsoljon minket.

 

9 megjegyzés:

  1. Amúgy itt a legjobb az lenne, ha van olyan klán, aki nem szerepel a listán, az bejelölne 1 guildet a középen látható sok piros birodalmi guild között, és egyet a jobb oldalt levő sok kék köztársasági guild közül. És esetleg ha az érintettek visszajelölnék. Akkor biztosabb lenne az egész csapat egy szerverre kerülése.

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy csak 3 jelölése lehet egy klánnak, így nem nagyon tud a középsőkből visszajelölni senki :( Az újonnan alakult klánoknak kell ezekből minél többet megjelölni, hogy jobb eséllyel egy szerverre sorsoljon minket a rendszer. Persze csak találgatni tudunk, hogy, hogy fog működni, de reméljük a legjobbakat.

    VálaszTörlés
  3. „természetesen itt azok szerepelnek, akik a megfeleltek a kritériumoknak" mely kritériumoknak is kell megfelelnie a guildnek, hogy szerepeljen ezen az ábrán?

    VálaszTörlés
  4. ez kb egy hónappal ezelőtti ábra
    11 10 06-án lett feltöltve

    amúgy simán meglehetne csinálni, hogy kb minden klánnak legyen min 2 visszaigazolása is, csak ahhoz az összes klánnak részt kéne venni benne.

    http://kepfeltoltes.hu/view/111108/k_rbejel_l_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

    csúnya meg minden de a lényeg látszik, a narancs az opcionális, vagy egyik vagy másik

    VálaszTörlés
  5. „természetesen itt azok szerepelnek, akik a megfeleltek a kritériumoknak"

    ez a mondat, meg az swtor-os toborzásra vonatkozik

    VálaszTörlés
  6. Jaja, kis szövegértés, swtor.hu klánkörkép címszó alatt csak azok a klánok lettek kirakva, akik helyes sorrendben töltötték ki és küldték el jó tárgy megjelöléssel az email-t, többi ment gondolom a levesbe. Ez a lista ami ide lett kirakva, inkább amolyan önszorgalomból készült Davos és Boncmester munkája Nemesisből és Sárkány Lovagrendből, hogy segítség a magyar klánokat, akik pvp szerverre mennének.

    VálaszTörlés
  7. Az tényleg HFG, a hivatalos oldalon is el lett írva :P

    VálaszTörlés
  8. Unknow-ra ha valaki tud bökjön rá még és egy sith klánra középről, biztos ami biztos alapon.

    VálaszTörlés