2011. november 18., péntek

Pénteki Update - NDA feloldva

Eljött ez a nap is. A Bioware hivatalosan is feloldotta a játékot mindeddig övező szigorú cenzúrát. Mostantól kezdve mehet a beszélgetés, kép, stream és videólinkelés teljesen legálisan!
Persze nem csak ennyiből áll a pénteki frissítés, kaptunk egy videót a Hammer Station nevű flashpointról is. Érdekes, hogy a kisfilm végén a játékosok halnak meg, és nem a boss.. :)

Update: Felfedték a Legacy rendszert! A Bioware számára nagyon fontos a család a Star Wars univerzumában, hiszen maguk a filmek is nagyrészt erre épültek. A Legacy rendszer arra szolgál, hogy a játékosok családfákat hozzanak létre a karaktereik között.

  • Amikor a karaktered elérte a Chapter 1 történetszál végét, elérhetővé válik számára, hogy egy Legacy utónevet válasszon. Ennek egyedinek kell lennie, és ugyanaz lesz minden karakter számára, szóval megfontoltan kell választani. 
  • Amint feloldtad a Legacy rendszert, mindegyik karaktered azon a szerveren Legacy tapasztalati pontokat fog gyűjteni. Ez nagyon hasonlít a normal XP-re, mivel lesznek Legacy szintek is.
Már jelenleg is vannak tervek arról, hogy milyen funkciókat adnak hozzá még a Legacy rendszerhez. Ezeket majd egy későbbi nagy patchben fogják behozni a játékba. Lehetőség lesz formálni a családfánkat, és a szinttől függően jutalmakat kapunk majd. 


7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. szerintem hatalmas baromság az egész. Szerencsére az offical forumon is rengetegen egyetértenek velem.
    - mi van ha nem akarom?
    -mi van ha egyik karim twilek a másik prueblood és ugyan az a surename? EPIC FAILL
    -saját accodon lehet, de ha öcsém,faterom,haverom játszik mért ne lehetnék abba is? Úgy legalább családfa. Ha igen mi van ha kölcsönadja és elbassza a hírnevem? millio probléma
    -mi van ha nem passzol a többi karakter nevemhez a surename?

    Remélem hamar elvetik az ötletet

    VálaszTörlés
  3. ha nem akarod, kikapcsolod a megjelenítését

    VálaszTörlés
  4. Egyet értek Sel-el. Miért kell nekem minden karakternek minden szerveren ugyanazt a surename-t használni? ha elakarok bujni ne kelljen kapcsogatni a nevet. Ráadásul ha mondjuk más surename-t akarok minden karimnak? Remélem ez a névadás OPCIONÁLIS lesz és attól még a legacy xp-t és a többit lehet csinálni.

    VálaszTörlés
  5. Nem minden szerveren ugyanaz! Nemrég írták. Szóval javítsátok a hírben!

    VálaszTörlés
  6. mindenesetre 0.000000001% esélyed lesz hogy a számodra tetsző megfelelő névvel nevezd el a karidat és ne legyen már másnak az.

    VálaszTörlés