2011. december 29., csütörtök

PvE Loot Rendszer

Mivel erről hivatalos post nem született folyamat ábrával, csak utaltak dolgokra, ezért gondoltam összeszedem amit érdemes tudni róluk. Ez természetesen 8 Fős Operationokra érvényes, 16-osból sajnos még nincs tapasztalatunk.

Miután Boss meghalt Operationban, akkor következhet a lootolás. Ha nincs beállítva loot minősége, hogy Master Looter ossza ki, akkor van egy nagyon jól működő rendszer. Ennek a rendszernek köszönhetően a DKP teljesen kiesik, nem kell vele szenvedni. Annyi lenne a lényeg, hogy a Boss random dobhat 400-as epik receptet és fixen dob 4 db Epiket, amik névre szólóak, tehát a jelenlévők közül sorsólja ki a rendszer, hogy ki kap loot-ot. Ezek természetesen olyan itemek, amiket az illető classa tud hordani, tehát OP-ből nem fog tudni senki Companionokat gearelni, ha csak nem ML van beállítva. Ezzel lootqvaság és hiszti is megoldódott. Ez a 4 epik lehet Sett item Token, amit az állomáson lehet beválltani WoW mintájára, vagy random nem sett epik. Viszont a Sett item token magasabb itemlvl mint a sima epik ami esik. Ezen felül a bossok fixen dobnak még 2 db kék craft itemet, amit HC-kból is esnek, viszont SoA (Eternity Vault End Boss) dob 2 epik craft itemet is, ami már a komolyabb cuccokhoz kell.

Amire figyelni kell az ugyanaz mint pvp esetében, hogy a tokennel többfajta geart is ki tudsz szedni és mivel nem látni a sett bónuszokat vendornál, ezért nagyon utána kell nézni, hogy melyik az ami a te talentednek megfelelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése