2011. március 20., vasárnap

Coruscant

Coruscant



http://images.wikia.com/starwars/images/8/83/Coruscant-TOR.jpg 

Csillag régió :
Mag világok

Frakció :
Galaktikus Köztársaság

Státusz :
A Köztársaság Központja

Terület :
Bolygóváros

Főbb jellemzők :
A Sithek kifosztották. Az alsóbb szinteket Bűnbandák uralják.








http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/concept01_800x450_holonet.jpg
A Galaxis közepén Coruscant jelképezi a Köztársaság hatalmát és jólétét, sok ezer éven át fejlődő Demokráciáját és Civilizációját. Coruscant a Köztársaság központja már több mint 20.000 éve. A politikai élet központja a Galaxisban, ez ad otthont a Kancellárnak és a Szenátusnak.




http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/concept04_800x450_holonet.jpg
A Jedirendnek hála, ez a legbiztonságosabb bolygó a Galaxisban, a törvénytisztelő állampolgárok számára. Bárki aki ellátogat Coruscantra azt a béke, és az egyenlőség várja. Ezért is képviselteti magát több ezer faj, a Galaxis minden pontjáról. Ez tette Coruscantot egy Giga-Metropolisszá ahol mindenki megtalálja a helyét. 



Coruscant ül a zéró hyperűr koordinátán, ezért az összes kereskedelmi útvonal rajta keresztül halad át. A Bolygóváros nem rendelkezik természeti erőforrásokkal, de a Köztársaságnak és szövetségeseinek hála mindennel el tudják látni a folyamatosan növekvő lakosságot. Bár már sok nehézséggel nézett szembe, összességében mégis pozitív képet sikerült kialakítania magáról a Galaxisban.



http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/concept03_800x450_holonet.jpg
Annak ellenére, hogy a háborúban elbukott, a Jediknek és a Magvilágoknak végül sikerült visszaverniük a Sithek támadásait. A Lakosság nem vesztette el bizalmát a Köztársaságban annak ellenére sem, hogy a Sithek feldúlták Coruscantot és lerombolták a Jedi templomot.




Az új szerződés arra kényszeríti a Köztársaságot, hogy az erőforrásait máshol hasznosítsa. Elsődleges célja az új határok megerősítése, Coruscanton pedig csak a fontosabb Kormányzói és Kereskedelmi negyedeket építették újjá. A város nagy része még mindig romokban hever, ez kiváló lehetőség volt, hogy a bandák átvegyék az uralmat egyes negyedekben.


http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/concept02_800x450_holonet.jpg
Végső soron Coruscant maradt a Köztársaság központja. Jelenlegi helyzete tükrözi az egész birodalmat. Romokban hever és újjáépítésre szorul, de a hatalom nem az épületekben rejlik hanem a polgárokban.




http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/screen02_800x450_holonet.jpg

http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/screen01_800x450_holonet.jpg

http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/screen04_800x450_holonet.jpg

http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/en/planets/coruscant/screen03_800x450_holonet.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése