2011. március 19., szombat

Guild ablak

Klánablak Klánleader szemszögből


Sokan nem is gondolják, hogy egy szimpla háttérkép a hivatalos oldalon, sokkal több infót árulhat el mint több heti pénteki frissítés. Szerencsére mindig van aki khm, mondjuk, hogy túl sok szabadidővel rendelkezik és kiszúrja ezeket :)


Hátsó ablak : Klánlista, beállítható rajta, hogy mutassa az offline membereket is. Név, Szint, Osztály és tartózkodási hely alapján listáz. Megfigyelhető, hogy a lvl 10 alatti karaktereket még class néven ír, míg lvl 10 felettiek már Advance Class szerint vannak megnevezve. A kijelöl tagról alul kapunk információkat. Karakter ikon, szint, név és leírás látható + commentet lehet hozzáfűzni (WoW sablon).

Elülső ablak : Felül klán ikon, név "The Core". Alatta napi klánüzenet, ez eljut mindenkinek belogoláskor. Az üzenet szövege sokat elárul Raid  (erről ugye eddig nem esett szó, hány fős lesz, hogy fog felállni, mi lesz az elnevezése.... :)  ) este 8kor szerveridő szerint. Alatta rövid klánleírás. Az alsó csúszkákon alapvető klánadatokat lehet megadni. A szemfülesebbek rájöhettek, hogy azonosak az swtor.com/guilds opciókkal. Köv 4 csúszkával szűkíteni lehet klánon belüli keresést. Alulsó 4 fül: Infó ( ezt látjuk), Roster (lásd "Hátsó ablak" ), Manage itt lehet klántagokat rendezni, felvenni, kirúgni, promote-demote stb, Log-ban pedig visszanézheted a Klánban történt módosításokat dátum szerint.

Végezetül pedig, hogy lássátok mióta van klánrendszer a játékban, a Klán név alatt ott van, hogy 128 tagból áll és 2010 Július 14.-én alapult. Emlékeztetőül a hivatalos klán updatet csak most kaptuk meg pár hete.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2RAkGeLQybO5NdYspBeVE6cn2zGqbfRXxPGlr96YpCmCPOGNc5kQtMuf_tGz2qoxDQzpDKe4eUUcQ-cvjrJuPorf3iOTa-wXVrxGdatvl2kTERyA56mP4oGWmG62ZGpaMqIzZoN0AUtQ/s720/guilds_main_bg.jpg


4 megjegyzés: