2011. május 17., kedd

Mikor érkezhet?

Ezt szerintem még Bioware sem tudja, de a Dánoknál már elő lehet rendelni boltokban. Eddig ugye csak Webshopoknál lehetett pl Amazon.com. Dupla bónuszpont jár érte, amit a hirdető üzleteiben le lehet
vásárolni. Ami érdekes lehet még, hogy egy korábbi Devpostban azt írták, hogy Digitális formában lesz elérhető a ToR.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGP8NAL6nHpN7VQMgryGwoQNVMGC4AGUS7XT0iyu-9oMgbcnCx_h7ttreNp2Cr99b5r73x3IZxW2T4OHFSDUpoOpBXjwU4R7J02eN7wwQSkr2GtFVJJHRwxsPO12KS7EM_dkYD8o0E3urL/s1600/Shop+marketing+for+swtor.jpg 


Még néhány érdekesség, már tavaly elindult az előrendelés sok üzletnél és sokan release dateket is meg jósoltak. Nézzünk párat ezek közül. 
Star Wars: The Old Republic
29.99 Font, Ingyen szállítás
Pre-order. Megjelenés 2011 Október 28

Amazon.com 
Nincs ár, előrendelhető

game.co.uk
Megjelenés: 2011.03.01 (lekéstük volna? :D )
Pre-order
29.99 Font

Részemről ha Direct2Drive ( D2D ami ugye az IGN, Gamespy, Fileplanet...csoport tagja ) meghirdeti, akkor elhiszem, mindenesetre érdemes lesz figyelni ezeket az oldalakat. Végülis ne feledjük, legutolsó hírek szerint Július 1 és Szeptember 30 közé tették hivatalos postban, nem hivatalosban pedig 2012 eleje is szóba jöhet, de nyár vége reálisnak mondható.

11 megjegyzés:

  1. Armen, abban biztos vagyok, hogy nyárin nem fognak kiadni egy ilyen játékot.. Szóval én Szeptember-November időszakot tartom a legvalószínűbbnek, de ha már megemlítik a 2012-t, az rosszat jelent.. :(

    VálaszTörlés
  2. Augusztus-Szeptemberre tenném, minden nagyobb alkotás akkor jelenik meg, köv adag pedig Decemberben, utána megint 3 hónapos holtszezon húsvétig.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg minden nagy alkotás novemberben vagy decemberben jelenik meg.. :) Lásd a wowokat! Jut eszembe, te tudod már, hogy mit indítasz? Lehet csinálok erről egy közvélemény kutató cikket :)

    VálaszTörlés
  4. Írj ki szavazást Chatpanel és Cikkek közé :) Én Inkvizítor Ranged DPS-t kezdek, de már 1,5éve az van tervbe, nem videó miatt választottam :)

    VálaszTörlés
  5. Inkább írok cikket majd, szeretnék diskurálni is róla.. :)

    VálaszTörlés
  6. Még mindig várom BH applyt klánunkhoz :D De ha sietsz maradt 1 hely melee inkvizítornak.

    VálaszTörlés
  7. Azt várhatod.. én nem csak úgy belépek! Nekem feltételeim vannak! :D

    VálaszTörlés
  8. 1 Bantha és egy Twi'Lek rabszolga? :)

    VálaszTörlés
  9. Majd meglátjuk! :D De kicsit korainak tartom ezt még.. egyenlőre az oldal se biztos, de egyre tisztábban látom, hogy a birodalom lesz ebből..

    VálaszTörlés
  10. Renegát BH-k nincsenek, mit választanál Köztársaságnál? :D

    VálaszTörlés
  11. Ott igazából csak a jedi knight jönne szóba..

    VálaszTörlés