2011. május 16., hétfő

DevTracker - Május 16.

A tegnapi több órás béta videó talán kicsit enyhítette a híréhségünket, de azt biztosra veszem, hogy jobban, mint az a pár infómorzsa amit a devek szórtak el a héten. De azért ez se maradjon ki!

  • A látótávolság változtatható a beállításokban. Ha a számítógépünk elbírja, akár előnyt is szerezhetünk belőle.
  • A Guard ability csak a tank speces karakterek számára lesz elérhető.
  • Gabe Amatangelo beszél egy kicsit a PVP matchmaking rendszerről. A rendszer megpróbálja egyensúlyba hozni a csapatok számát, a healereket, és a karakterszinteket, hogy egyik oldal se induljon előnnyel az egyes csaták alatt. Ha nem sikerült elindítani a meccset x perc után, akkor a rendszer automatikusan csökkenti ezeket az elvárásokat, ami valószínűleg a szintbeli különbségeket teszi rugalmasabbá. Ha elindul egy meccs, ahol túl nagy az oldalak közötti szintkülönbség, a kisebb szintű karakterek statjait feljavítják úgy, hogy legalább 80%-ra megközelítse a magasabb szintű ellenfeleinek képességeit. Mint mindig, ehhez is hozzáteszik: a visszajelzések alapján még minden megváltozhat.
Mára ennyi lett volna, sajnos sokkal nem lettünk okosabbak, de valaminek lassan már nagyon történnie kéne... Reméljük, hogy fog is!

4 megjegyzés:

  1. Fog történni, kiszivárgott bétáról tagadó devpostok várhatóak :D
    Érdekes lesz ez a pvp rendszer, csak ne wintergrasp mintájára menjen, ha kevesebben vannak akkor hp+dam boostot kap a gyengébb csoport. Afly lock 80-100k hp-val és 2 sec alatt ölő dotokkal kicsit sok volt :)

    VálaszTörlés
  2. ez olyan lesz mint warhammerben ottis igy van.
    De ez csak low lvl-en érdekes, mert ott elég nagy pl. lvl 1-11 pvp-zhetett egyszerre egy bg-n, aztán a lvl 12-20on akármennyi. És mindenki kapott egy boostot mintha lvl 11 lenne, persze attól még rosszabbak voltak a cuccaik és kevesebb képességük volt.
    Ám Warhammerben ez instákban is igy volt low lvl-en.

    Maxon ez nem jelent semmit ott mindenki lvl 45 ( vagy mennyi lesz itt a max.)

    Wg-s buffról itt nem beszélnek (egyelőre) csak erről alow lvl es cuccról.

    Wow-ban meg ez úgy van, hogy egyre jobban szűkítették az osztályokat és pl. lvl 1-5 megy egy bg-re, majd lvl 6-10 stb. és végül lvl 85 egy bg. Mondjuk ott a sokmillió játékos miatt megtehették, mivel ha nagyon szőkek az osztályok előfordulhat, hogy bg-zni szeretnél viszont senki más nem abból a szintből és megnövekszik a várakozási idő.

    VálaszTörlés
  3. Ha jól tudom, jelenleg a szintkorlát 50 az swtorban. Vagy nem? :P Szerintem ez a pvp-s dolog jó így.. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is szimpatikus. WoW-ban van crossrealm BG, itt viszont már írták, hogy kezdésnél biztos, hogy nem lesz. Warhammer csak a pvp-ről híres, ha ugyan azt sikerül áthozni, annak csak örülhetünk.

    VálaszTörlés