2011. május 26., csütörtök

Mindenféle



Elég sok 1-2 mondatós hír érkezett az elmúlt napokban, nem nyitok nekik külön témát. Ide összeszedem ami érdekes lehet számunkra. Kicsit DevTrack feeling itt-ott. A mai nap folyamán várható még Q&A fordítás 3. része ha végez vele nagykovi és én is nekiesek Inkvizítor kezdetek folytatásához (8 hírrel lejjebb). Tervbe van, hogy a többi classnak is megcsináljuk az első lépésekre vonatkozó rövid leírását, amit majd hozzácsapunk holonet alatt class leírásokhoz. Lássuk akkor mit kaptunk a héten:



Zoeller-nek feldobták a kérdést, hogy a mobok miként viselkednek a játékban. Azt a választ adta, hogy nem csak a támadásokat reagálják le, hanem őrjáratoznak ha kell. Az, hogy látunk két fűben heverésző katonát, nem jelenti azt, hogy nincs egy mesterlövész valahol távolabb, aki ugyan ahhoz a csoporthoz tartozik. Vannak olyan területek, ahol ha megtámadjuk a milíciát, akkor a lakosság is besegíthet nekik. Droidok kicsit egyszerűbbek, sokszor kimaradnak a csatából, mert arra nem terjed ki a programozásuk.

Ismét előkerült, hogy ugyan lesznek macro-k a játékban, de az startnál még nem lesz elérhető.


Néhány impozáns szinkron az SwToR-ból. 

  • Joseph Gatt : Greece, Miss Saigon
  • Jennifer Hale : Mortal Combat, Scooby-Doo, Naruto de ami igazán közel áll, az Shepard parancsnok: női szinkron MassEffect, KoToR : Bastila Shan
  • Michelle Bonilla : Saving Grace, All My Children de a Fallout : New Vegasban is feltűnt mint szinkron hang.
  • Alex Fernandez : sok sorozatban feltűnt már, mint pl: House, Prison Break, NCIS, CSI, Heroes, Elnök Emberei, A Pajzs........
  • Juliet Landau : Rossz kislány a Buffy/Angel-ből, de feltűnt a Millenniumban, Nikitában...szinkron hang a Bioshock-ban. 
  • Ann Christine : Vele kapcsolatban annyi érdekesség, hogy az oldalán a ToR megjelenési dátuma 2011 


...és még néhányan közülük : Crista Flanagan, Tinsel Korey, Fay Masterson, D.C. Douglas, Michael Bower, R. Brandon Johnson, Scott Whyte, Travis Willingham, Nan McNamara, Victor Slezak, Alex Fernandez, Mark Moseley, Michael Benyaer, Kosha England, Ewan Bailey, Ryan Kitley és Barry Ellis. 


Egy kis PvP info Gabe Amantangelo-tól. Nem akarok rá nagyon kitérni, a lényeget már olvashattátok egy korábbi cikkünkben. Lényegében ami eddig kimaradt az egy indoklás : 



Kezdetben biztos, hogy nem lesznek crossrealm bg szerverek. Azt szeretnék, hogy ismerje meg egymást a két szemben álló fél, alakuljanak ki riválisok, legyenek ismert pvp karakterek. Sokkal felemelőbb megölni egy ismerős ellenfelet, mint egy vadidegent, akivel soha többet nem hoz össze a sors (khm crossbg : ) )


Végezetül pedig Betacake kapott 2 béta képet a 4# Q&A-hoz. Fordítása majd a napokban várható, most a harmadiknál járunk. Addig is kis türelem és élvezzük a képeket : )






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése