2011. május 16., hétfő

PCGAMER 2011 május.

A PCGAMER sokat emlegetett kiadvány volt az elmúlt hónapban, a kiszivárogtatott faj/class kombók miatt. Dev post ide vagy oda, végül megjelent az újság és benne van a lista. Sokan úgy értelmezték Daniel válaszüzenetét, hogy kamu, pedig csak annyit írt róla hogy nem valós és nem teljes, ami azért nem ugyanaz (ezt a béta videók is alátámasztották). Most itt vannak a ToR-ra vonatkozó oldalak.


Nagyobb méretért katt a képre






4 megjegyzés:

  1. Én többet vártam ettől az újságtól.. :( Semmi új infó, csak egy félkész class/faj kombó lista..

    VálaszTörlés
  2. Kaptak titoktartási nyilatkozatot :( DH 2 havonta játszik valamilyen rendezvényen mégse közöltek semmit talentekről, raidekről, klánokról vagy class/faj kombóról. Látod ahogy kiszivárgott előző hó közepe fele másnap már Daniel postolta devben, hogy nem valós. Titkolóznak gondolom Tera,GW2 és Blizz új mmo-ja miatt...... :(

    VálaszTörlés
  3. De már hova? Már fél év sincs, és itt a megjelenés.. És még EU béta el se indult.. Bioware játék meg nem jelenik meg másik az swtor előtt..

    VálaszTörlés
  4. Biztos nem EA-n múlik, részvényesek már háborognak. Lucas elvan foglalva 3D-s SW filmekkel, Bioware meg megteheti, hogy húzza az időt, feneketlen cassából dolgoznak :) EU bétára viszont tényleg mondhatnának valamit.

    VálaszTörlés