2011. június 18., szombat

DevTracker - Június 12 és 16

Elnézést kell kérnem a DevTracker rovatunk rajongóitól - már ha van ilyen, kommentben lehet jelezni - ugyanis picit elkéstem a cikk megírásával. Remélem kárpótolnak majd titeket az információk, amiket most ti is megtudhattok!
  • Nem lehet majd kikerülni a karakterünk story szálát, csak bizonyos részeit.
  • Az ammo-t átnevezték energy cell-re.
  • A medical probe jelenlegi működése: ha először meghalsz, lehetőséged van hívni a probe-ot, vagy visszatérni a közeli med centerbe. Ha egy játékos fel akar éleszteni, akkor a probe opció helyét az accept help gomb veszi át. Ha megint meghalsz, fél órán belül, akkor várni kell a probe-ra 20 másodpercet. Ez az idő minden halállal folyamatosan nőni fog, amíg jobban megéri a közeli med centerbe menni, amely reseteli ezt a cd-t.
  • Medical probe-ot bg-n, flashpointban és más játékos általi halál után nem lehet használni.
  • Jedi ként a sötét oldalt követve lehet piros fénykardunk.
  • Az inventory kezdetben 40 slotos lesz, fizetni kell 10 sloton ként, max 80ig. Ugyanígy növelhető lesz a hajó raktere is, amely azonban sokkal nagyobb lesz. Elszakadnak a bag-rendszertől, minden egyben lesz megjelenítve.
  • Jedi Knight-ok nem viselhetnek duplapengés fénykardot.
  • A heroic questeket átnevezték group questekké. Ezekből kétféle van: 2 fős és 4 fős.
  • Az item modifikációk eltérnek a WoW-ban megismert item slotoktól, mert sokkal nagyobb az adott itemen lévő alapstatokra való hatása.
  • Használhatunk klasszikus barna ruhákat.
  • Minden kasztnak öt eltérő companionja lesz a játék startjánál.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó összefoglaló, még több ilyet :D

    Egyépként ok, a jedi ha a sötét oldalt választja kap piros kardot, ha viszon egy trooper választja akkor piros lesz a lövése, vagy ez csak jedi kiváltság lesz?

    Apropó oldalak: erő használó karaktereknél van sötét és világos oldal, de ha pl: trooperrer játszok, akkor is van??? mert semmi köze az erő világos és sötét oldalához, mas jót-semlegeset-rosszat cselekszik. Tehát a kérdésem az lenne, hogy meg van-e különböztetve az egyes kasztoknál, hogy mi neki a jó/rössz, világos/sötét sárga/zöld stb... vagy mindenkinél ugyan az van?

    VálaszTörlés
  2. A tárgyakra hat a beállítottságod, van amit csak bizonyos számú dark pontal használhatsz, van amit csak lightal. A piros kristály olyan tulajdonságokkal bír, amit csak dark pontokkal tudsz használni, ha egy Jedi összeszed megfelelő mennyiséget, akkor ő is hozzáférhet. A fénykard színek a kristályokból fakad. Itt nem az van mint wowban, hogy esik egy item és az annyi. Itt összerakod a cuccaidat, mindenre tudsz 4-5 modifikációt rakni, később többet is, amik küllemben, tulajdonságokban egyedivé teszik azt. Fogd fel enchant/gemelésnek, csak sokkal nagyobb és eltérőbb stat növekedést adnak.

    VálaszTörlés
  3. A lövések színei meg az adott itemtől függenek majd. Lesz olyan fegyó ami zöld, valamelyik meg piros.

    VálaszTörlés
  4. @1:

    Ahogy én láttam videókból, minden kaszt tud light vagy dark pontokat szerezni. Akár egy Bounty Hunter is lehet teljesen "light".

    VálaszTörlés