2011. június 12., vasárnap

Kis ez+az

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEb8GBKZcHKzQTWZtg_dm7z0sxG2k-OHi7sEw5u9DzQ8wlETNtPBzY2J_N_sOx5LTGLKJ5_HeLbfHeZ_D7WpklJJ1HJR1d1hTrbp89B7KcjnV7vekO8Gb4-kRT7zqM9_9dg5VhO8COkO4N/


Van néhány hír és egy-két apróság amit összeszedtünk. Most egy kis holtszezon várható ToR hírek terén, megint Béta teszterekre vagyunk utalva, hátha csepegtetnek valamit felénk. Nézzünk egy kis összefoglalót E3-ról és az oldallal kapcsolatos jövőbeni terveket.


E3

E3 vegyes érzelmekkel zárult, kaptunk jót is rosszat is, de a várva várt bejelentés csak nem történt meg. Viszont Razer ToR-hoz készített beviteli eszközök prezentációján elkotyogták, hogy megjelenéssel egy időben érkezik a termékük. Majd közölték, hogy november környékén. Bioware utolsó hivatalos álláspontja a megjelenésről 2011 július 1 után és 2012 előtt. Ez még talán belefér, de ha tovább halogatják, akkor egy időben kell megjelentetniük GW2 és Tera EU-val, ami már nem biztos, hogy olyan jó üzleti terv. Viszont fél éven belül játszhatunk :)

Elég sok interjú készült E3-mon a stábbal. A már 1000x elismételt szöveg mellé kaptunk néhány új hírt is. Ami rossz, hogy nem lesz Open Béta ! Ami jó, hogy lesz lehetőségünk személyre szabni társainkat. Megkaptuk hivatalosan a kisebb Operation létszámát, ami 8 fő. Alderani pvp-ből ki lehetett következtetni már tavaly. A nagyobbról még nem esett szó, de béta fórumon 16 a preferált. Majd elválik. Itt össze van szedve egy csokorba az E3 alatt közzétett cikkeink. 


SWTORHUN.TK

Szépen növekszik az oldal látogatottsága és sok pozitív visszajelzést kapunk. Természetesen  továbbra is bővülni fogunk. Magyar klánok részt összerakjuk majd, sok kisebb klán alakult, ők is bekerülnek a listába. Partnerprogramunk továbbra is él, lehet keresni minket akár klánoknak is. Elérhetőségünket megtaláljátok a Rólunk menü alatt. Pár nappal ezelőtt Vilyth is csatlakozott kis csapatunkhoz, de szüzességét még nem vesztette el, várjuk az első cikkét :)
 
Holonet elég sok updatet kapott, érdemes nézegetni. Elkészült Inkvizítor és Warrior kezdetek leírás, amiket a Holonet, classok alatt érhettek el, többi folyamatban. Minden kapcsolódó anyag hozzá lesz rendelve a későbbiekben classon belül: leírások címszó után. Lényegében az egész egy portál rendszer.

Képregények készülőben Ritli és Vilyth által. Blood of the Empire-t csinálják jelenleg. Javítják a már meglévő hibáit és folytatják a történetet. Ha végeztek megszadizzuk őket, hátha nekiesnek Threat of Peace-nek is :P


SWTOR

Mi várható még megjelenésig? Ami biztos az egy Jedi Konzulens class update, mivel már csak az maradt. Timeline videók is leálltak egy ideje. Crewskill update biztos, hogy lesz mert még nincs hivatalosan minden szakma bejelentve, de ezt már bétásoktól megkaptuk, Holonet alatt megtaláljátok. Karakter progression videók, companion bejelentések, pvp....van még mit adniuk. Azt se felejtsük el, hogy swtor.com holonet alatt még egy fül szabadon van, ami tippre Operationoknak van fenntartva. Elképzelhető, hogy sűríteni fogják az updateket, nem csak péntekenként kapunk majd. Mindenesetre reméljük a legjobbak, sok újat már nem tudnak mutatni a játékról.



Ennyi lett volna, ami így hirtelen eszembe jutott. A napokban várható a videók elemzése, amíg nem jön új hír. Továbbá a főoldalon mától megint csak 5 hír lesz megjelenítve, hogy ne nyúljon olyan hosszúra az oldal és gyorsabban betöltsön. Amúgy is ez a megszokott, csak rendezvények előtt állítjuk át 10-re, legutóbb Pax alatt. Ha bármi kérdésetek, véleményetek, ötletetek van, azt ide kommenteljétek!  :)

5 megjegyzés:

  1. Én azért reménykedek benne, hogy még ebben a hónapban, maximum a következőben kapunk végre egy dátumot..

    VálaszTörlés
  2. Én még mindig azt mondom, h szeptemberben kapjuk :D

    VálaszTörlés
  3. Ha jól tudom augusztus végén lesz Pax, az aktuális hely és idő lenne a bejelentéshez.:)

    @Armen: Threat of Peace 1-2 már régóta a neten van magyarul, ha nem találjátok szivesen adok cimet, vagy küldöm pdf-ben, szóval értelmetlen lenne újra lefordíttatni.

    VálaszTörlés
  4. Ugyebár 3 részes a képregény. Az első rész 29 oldal, a második szintén 29 oldalas, mint az angol verzió.

    VálaszTörlés