2011. június 3., péntek

Mindenféle

Pénteki Updatek előtt már most sok apró hír összejött. Ma sokan nagy bejelentésekre számítanak, de én inkább kivárom, mielőtt beleélném magam. Nézzük mik érkeztek :

http://media.dhcdn.com/2011/06/6217/tore3boothsp.jpg

Sokan dobálóznak fórumokon megjelenési dátum teóriákkal pénteki update vagy E3 kapcsán. Ami bizakodásra adhat okot az az, hogy ezen a rendezvényen EA színeiben képviselteti magát SWTOR, nem pedig Lucas vagy Bioware amit eddig megszokhattunk. Ez részben a részvényesek miatt is lehet. Kíváncsian várom mi lesz, de logikusabb lenne egy Open béta, vagy EU béta bejelentés.


John Riccitiello a Wall Street Journal -nek adott interjújában közli, hogy az SWTOR digitális letöltésére csak az EA által üzemeltetett Origin rendszeren át lesz lehetőségünk. Viszont megerősítették, hogy lesz boltokban Dobozos kiadást, de digitális formában csak az EA social rendszerén keresztül juthatunk hozzá.
Nem sokkal ezután Stephen Reid is reagált az interjúra egy Devpost keretein belül, amit itt elolvashat mindenki. Összefoglalva ő nagy lehetőségeket lát EA digitális rendszerében és megerősíti a Dobozos kiadást. Továbbá E3 kapcsán megemlíti, hogy nagy dolgokra számíthatunk, de megjelenési dátumhoz annyit fűzött hozzá, hogy ha készen állnak akkor azt nagy felhajtás övezi majd.


Végezetül pedig Facebookon közzétett Bioware felhívás. Június 8.-án szerdán 20.00-23.00 között Figueroa Hotel bárjában LosAngeles-ben lesz lehetőség egy kis meetingre a stábbal és a fejlesztőkkel. Ezen a rendezvényen/összejövetelen nem lesz játszható a játék.

12 megjegyzés:

  1. Még el se kezdődött az E3, de már most csalódás.. Mikor akarják bejelenteni végre a kiadási dátumot? Októberben, hogy a jövő héten vegyétek meg? Vagy mi? 2012, ez van.

    VálaszTörlés
  2. Sokan ráizgultunk és most ez után ugy érzem magam, mint a süni aki most kezdi kapisgálni ,hogy épp egy drotkefét nyüstöl.

    VálaszTörlés
  3. Várjuk ki a végét emberek :)

    VálaszTörlés
  4. Komolyan mondom már annak is örülnék ha azt mondanák 2012 március 1, csak mondjanak valamit. Az ember nem tud előre tervezni munkájában, szabadidejében.....

    VálaszTörlés
  5. Mondjuk eddig csak annyit mondtak ,hogy 2011 második fele. Az ,hogy az E3on nem lesz megjelenési dátum az engem már nem ver le annyira hisz nem is ígérték ,hogy lesz de egy open beta-t mindenképp várok a cinematic meg egyéb videók mellé.

    VálaszTörlés
  6. Még ők se tudják, mikor lesznek kész. Már csak bugmentesítés folyik, és arról tényleg nem lehet tudni, mikor lesz elviselhető, bugosan meg nem akarják kiadni.

    VálaszTörlés
  7. E3 után talán okosabbak leszünk. Ha pontos dátumot nem is, de legalább egy negyedévet lehet behatárolnak megint, ahogy tették ezt korábban is. Arra elég, hogy addig az időpontig elhallgattassák a rajongókat. :)

    VálaszTörlés
  8. De a bugmentesítés is sokkal értelmesebb lenne, ha sokan tesztelnék a játékot. Eddig csak az amerikaiak látták, akikben meg hát.. nem teljesen bízom meg, főleg, ha tényleg olyanok, mint amit jonny említett..

    VálaszTörlés
  9. Itt az 5. Q&A http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html

    VálaszTörlés
  10. Dolgoznak már fordításon 4.-el jön együtt valamelyik nap. Nagykovi postolja majd. :)

    VálaszTörlés
  11. Open bétát várni szeritnem felesleges, mert akkor rászabaditanának csomo embert a lehetséges mhogy bugos játékra. Ami elvenné pár ember kedvét, persze énis örulnék hogy játszhatok végre vele. Ám vigasztal ,hogy egy kerek egész nagyon pöpec játékot akarnak kidobni, nem valami félkész játszhatatlan valamit (sok mmot igy hoztak ki).Amikor kijön, megragadhatja a tömegeket ami ugye egy mmo lényege :)

    VálaszTörlés
  12. Mond csak ki STO, Aion, WoTlK? :D

    VálaszTörlés