2011. június 3., péntek

SWTOR az E3-on

http://media.dhcdn.com/2011/06/6217/tore3boothsp.jpg
Már csak pár napot kell aludni az idei E3-ig. Június 7 és 9 között zajlik LA-ben. Természetesen Lucasarts és Bioware közös projectje is képviselteti magát, de ezúttal EA logókkal díszítik a standot. De nézzük a programot :



Electronic Arts Sajtótájékoztató

Egy nappal a megnyitás előtt már betekintést kaphatunk a játékba, az EA hivatalos sajtótájékoztatóján. Ezt mindenki élőben nézheti a Spike TV-n vagy az EA.com oldalról streamen keresztül Június 6.-án hétfőn 12.30 helyi idő szerint (GMT 18.30).


SWTOR Stand

Az SWTOR fogja uralni a Déli termet a rendezvényen. Főként a médiát várják a standra, de mint Pax-on, most is folyamatos update várható a rendezvény alatt Twitteren és Facebookon + a hivatalos oldalra is fel fog kerülni néhány update. Állításuk szerint sok lélegzetelállító bejelentés várható.


Cinematic

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5LPQP90R40774F14BFLrgCD-okIZwgkDuqj6G4r4Mq2puml5H-8IZWJ0w1xPsvLjzK_n8Jm4dBQD3aSoD2-4CJs70oF_OKxy-gZihIWGJkdhp-LXeOLryT74tBSLehCv66CdlptTQFL-5/Sokan emlékeznek még, hogy az előző E3-on mutatták be az első Cinematic Trailert, amiben a Birodalom, Coruscant és a Jedi Templom feletti győzelmét láthattuk. Aztán jött a Hope, amiben a bátor Köztársasági katonák küzdelmét prezentálták Alderanon. A Mostani rendezvényen egy újabb kritikus eseményt láthatunk majd a harmadik Cinematic Trailer formájában.



Ezen felül további info csomagok :


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVAI1jzQPX4d3Qz6k5l2tZq9GRf3ZNJJLrymrTp6lzLt9HuVRGqq57X4cCtKgZ7L822scZd9pW9RPdxPwrAEPkTARcXCya5bXohiUaQW7b_r_UZzTQte-yOczL8X29rtJTQGcUXPdm09Q/
 
Belsavis Titkai

Belsavis egy szörnyű titokkal rendelkezik, ami rejtve maradt több ezer éven át, mind a Köztársaság, mind a Birodalom számára. Most hősök csoportjai próbálják feltartoztatni ezt a fenyegetést, ami milliók pusztulását okozhatja. Készüljünk fel a találkozásra ezzel az ősi erővel.







Alderan Politikai Játszmái

Már láthattuk Alderan csodálatos tájait, láthattuk a Warzone-okat. Most láthatunk egy seregnyi hű katonát és tábornokukat aki megszerezte magának a Trónt. Eltávolítani őket nem lesz könnyű, de valakinek meg kell tennie.... 


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSHrlImehOTSL2D3DPn8rAEaVVCCn-oURiDYI1xwag1gGI8dZOuzXehKgS8DgAN07AGkb4EI2wAAexwuNtlwFxECQD9sY0TAoExKvCLnqr9dNSJ10QieKWN-8vluMpty4zqo4V5Zp5pwI/

Tatooine

A Buckalakók könnyen megijednek és elfutnak, de később csapatostul térnek vissza. Az E3 résztvevői harcolhatnak majd a Buckalakók ellen és egy eddig még soha nem látott Tatooini meglepetésben lehet részük.


Élő közvetítések

A nyitó rendezvényt csak a fent említett két csatornán nézhetjük élőben, de a rendezvényről sok élő adás lesz látható a következő oldalakon :



Ennyi lenne amit E3-ról tudni érdemes ToR-al kapcsolatban. Hétfő estétől várhatóak E3-as hírmorzsák, majd kedd-szerdán a nagy bejelentések. Látogassátok az oldalt, amint megtudunk valamit azt közzétesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése