2011. június 5., vasárnap

Release 2011?

Pontos dátumot még nem mondtak, de újra felmerült 2011 az EA Origins rendszerével kapcsolatos cikkekben. Talán majd E3 után okosabbak leszünk, de addig is :


“…it’s easy to hear an announcement like this and assume it means that we’re about to drop another bombshell or two, especially with E3 around the corner. The reality is, this sort of pre-show announcement is pretty standard PR work, so that the story can ‘breathe’ a bit before E3 news obliterates everything else.
While I will say we have some super-cool stuff coming out of E3 – some of which you’re actually going to see before E3 starts – I don’t want you to jump to conclusions just yet. Instead I’d suggest you just strap in and enjoy the ride. We know every single one of you wants to know when The Old Republic is going to launch, and I assure you, when we are ready to give you a date we’ll broadcast it loud and clear.
As I’m sure you know, we’re 100% committed to making Star Wars: The Old Republic the best quality game (and service) it can be, as you’d expect from a BioWare MMORPG set in the Star Wars universe.
I’ve said before that an announcement as big as release date will be so big, it’ll come thundering towards us and we’ll all hear it long before it arrives. That train’s coming… but so far, I’d just say we’ve laid down some early track.
You have questions, no doubt, and all of them will be answered in time. For now, sit back and enjoy E3 next week.”
“If you feel that all you really want now is a release date – then check out for a bit. Stop reading the Forums for a while. Go enjoy another BioWare game. Read a great book. Take up knitting. Don’t let the waiting drive you crazy! When the release date is upon us, you’ll know, I guarantee it.”
“Let me leave you with something else. Planning is well underway for launch. Everyone is laser-focused towards that goal. We see it coming. Make no mistake, though: this game (and the service that goes with it) is BIG. Huge. Launching something this big takes a lot of work from a lot of people, and a lot of planning.
Don’t ever think we’re not hard at work every day, and moving towards a date… that’s currently in 2011.”

A lényeg, hogy jól áll a játék, de addig nem adják ki amíg nem érzik 100%-osnak. Itt van az is amit korábbi cikkben is megemlítettünk már, hogy ha bejelentik a megjelenési dátumot, azt nagy felhajtás övezi majd. E3 lenne az ideális, ennél nagyobb felhajtást nem tudnak csinálni. Végül pedig megerősítik, hogy az aktuális megjelenési időszak 2011. Ez megint csak azért érdekes számunkra, mert már 2012 is felmerült korábban. Vélemények?

7 megjegyzés:

  1. Másik "nagy felhajtás" lehet még a Star Wars filmek Blu-Ray megjelenése szeptember elején, de ha csak akkor jelentik be a dátumot, az már nagyon év végi megjelenés lesz. Jó lenne, ha most az E3-n kapnánk egy 2011. szept-október körüli dátumot :) Egyébként ez "addig nem adják ki amíg nem érzik 100%-osnak. " nekem pozitív dolog, ha emiatt kell esetleg jövő év elejéig várni, akkor azt még vhogy el is tudom fogadni (persze az lenne a legjobb ha ma jelenne meg :D)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a filmek önmagukban is nagy PR-t fognak kapni, nem fogják belekeverni a játékot is. Ez a 100%os dolog meg.. openbeta-val sokkal több adatuk lenne, sokkal hamarabb felmerülnének a bugok is..

    VálaszTörlés
  3. Béta teszterek egyáltalán elérték már a max szintet? Mert korábbi beszámolókban még csak lvl 32ig engedték őket és raid (khm operation) infók még nem érkeztek, endgame-ből még nincs leak, ergo lvl 50 sincs még meg.

    VálaszTörlés
  4. Majd a Q&A-ból kiderül :D Egyébként nincs még max szint elvileg

    VálaszTörlés
  5. Van max szint, és ez a Q&A-ból pont nem fog kiderülni, mert Deebo nincs benne a beta#1 -ben.

    VálaszTörlés
  6. Q&A-ból az derül ki csak, hogy 50 volt a max. a teszten.

    VálaszTörlés
  7. Ez alapján E3-on sajnos nem lesz release bejelentés.

    VálaszTörlés