2011. augusztus 13., szombat

Mirialan

Hit Által Vezérelve



Társadalom
A Galaxis minden sarkában közismert a Mirialanok spiritualitása és erős kapcsolata az Erővel. Elviselik a legszigorúbb mentális és fizikai tréningeket is, miáltal félelmetes harcossá és képzett tárgyalóvá lesznek, ugyanakkor a hírnév sem érdemtelen számukra. Fiatalon megkezdik tanulmányaikat a szülőbolygójukon található ifjúsági akadémián. Már akkor csepegtetik nekik a kulturális ideológiákat, amik beivódtak a Mirialan társadalomba, az elmúlt generációk alatt. 


Kultúra

Mélyen gyökerező spirituális hiedelmek alapköve a Mirialan kultúra. Az Erő mikéntje azon az elképzelésen alapul számukra, hogy a cselekedetei az egyénnek nem csak a saját sorsát, hanem a Mirialan egészét képezi. Személyes eredményeiket a testükön lévő geometriai tetoválásokkal jelképezik. A tetoválás formái és helyei azt jelölik, hogy milyen cselekedeteket hajtott végre az életében a Mirialan, és halálával a tetoválások meghatározzák a kulturális értékeit az egyénnek, miáltal hozzájárul a Mirialan kultúra előmozdításához.


Történelem

A Mirialan anyabolygó - Közismert nevén Mirial, egy hideg, száraz bolygó közel a Hydyan Way kereskedelmi útvonalhoz. Bár a Mirial néhány évszázaddal ezelőtt csatlakozott a Köztársasághoz, az állandó készlethiány miatt a Mirilianok arra kényszerültek, hogy felfedezzék a Galaxist. Ez és a Galaxis számtalan kultúrája nagy hatással volt a Mirilian kultúrára. A Jedi Polgárháború idején Darth Malak mellé álltak, a Jedi Rendel szemben. Miután Malakot legyőzték, a bolygó újra asszimilálódott és a jelenlegi konfliktusban egyértelműen a Köztársaságot támogatják. 

Amikor a háború újra megkezdődött a Sithek a peremvidéken kezdték a támadásokat. Sok világ közülük, a Mirialanon talált menedéket. Miután ennyi szenvedéssel szembesültek, a Mirialanok nem ülhettek tétlenül, egyre többen és egyre messzebb merészkedtek szülőbolygójuktól. Sokuk besoroztatta magát a Köztársaság seregébe vagy a Jedi Rendbe, míg mások vándorlásba kezdtek, hogy megismerjék a Galaxis nyújtotta lehetőségeket. 



Ingame Képek







2 megjegyzés:

  1. OMG .. az összes ingame karakter zöld ? Most csak ilyet tudtak összeszedni vagy ilyen kis ORKokkal lehet tolni ? :D

    VálaszTörlés