2011. augusztus 13., szombat

Star Wars : The Old REpublic: Exclusive Teste Q&A #13 első felvonás

Ebben a kis kérdezz felelek bejegyzésben olvashattok egy pár infót (érdekességet) többek között a sötét oldali Sith Inquisitor 2 ágáról az Assasinról és a Sorcererről, megtudunk egy kevéske infót a történet szálakról, a "gépigényről?" és a Flashpoint rendszerről.


 

 Q: Azon töprengtem, hogy a Jedi Knight videóban látható rúgáshoz hasonlót kapni fog-e a Marauder?

-A: Lesz nekik is knockback képességük, de az nem kick.


Q: Egyik Béta teszter azt mondta, hogy ha tetszik egy fénykard, azt módosítva sokáig megtarthatjuk. Megtudjuk tenni ugyanezt Vibrokardokkal is, vagy csak fénykardal?

-A: Minden tárgyat megtudunk tartani egy darabig, amik fel vannak szerelve modifikációs slotokkal. Vibrokardnál is van, így azt is használhatod fénykard helyett ha az tetszik.

Q: Le tudnád írni a különbséget a Sith Warrior DPS-e és a Sith Assisin között? Melyik tűnik „jobbnak” gondolok itt stílusra és teljesítményre? Másik ami érdekelne, hogy melyik a "gonoszabb" karakter?
 
juggernaut - warrior

marauder - frost dk

assassin - rogue-ish 

-A: Én jobban szeretem a juggernaut-ot, de csak azért mert a páncélzata és a fegyverzete valami eszméletlenül jól néz ki. A fő ellenérv az assasin esetében az az, hogy nem túl sok közelharci képessége van, és így a csata egy idő után ismétlődőnek tűnik.


Q: A Sith Sorcerer és az Assasin között (ha te játszottad mind 2-őt) mi a véleményed, melyik jobb az egyszemélyes játékban? Gondolok itt a túlélés esélyére.
 
-A: A Sorcerer-nek sokkal több CC képessége van és HEAL-eli is magát+Khem Val egy kibaszott jó tank, ha jól geareled, viszont egy tankolásra specializált assasin nagyon rossz döntés lehet, elég rosszul bírja a strapát.

Q: Meg tudnád erősíteni, hogy Anti Aliasing-et támogatja e a játék?( Vagyis belső opciókba benne van?) Ha nem, akkor azt be tudjuk állítani a videokártya vezérlő panelen? Azért kérdezem mert pár játék (gondolok most pl a Mass Effect-re) nem volt ellátva ezzel az opcióval az ATI kártyákra.(Itt is a külső videó vezérlő panelen lehetett beállítani de ez nem tüntette el az összes szépség hibát)
 
-A: Jelenleg a játékban nincs benne ez az opció. Az emberek azt gyanítják, hogy ez csak a bétából lett kivéve, de néhány játékos elmondása alapján a gfx kártyán való külső beállítások működnek.

Q: Megtudnád nekem mondani, hogy a játék hány CPU magot fog kihasználni? Gondolok itt 2-re? 4-re? Esetleg több?


-A: Úgy tűnik, hogy nekem mind a 8 magot használja. Nem vagyok egy számítógép guru, de ha ránézek a feladatkezelőre, az talán megmutatja a választ.
 
Q: Nem minden történet azonos, ezt tudjuk. A különféle osztályok történetét illetően hallhattunk már elég sok célozgatást. Mint például : egy tesztelő említette, hogy a Jedi Knight történetszála, a Bounty Hunter szállal összehasonlítva, egy picit laposnak tűnik és egy idő után ismétlődőnek érezte. Megosztanád velünk, hogy neked melyik a kedvenced illetve a legkevésbé kedvelt történeted, és miért?

-A: Én jobban kedveltem a JK-t mint a BH-t. A JK megmenti a galaxist. A BH, nos... vadászik…. A legkevésbé kedvelt karakter talán a Trooper és a Smugler. A kedvencem pedig a Sith Warrior és az Imperial Agent.

 
Q: Egyik teszter említette, hogy 2 falshpoint van mindkét oldalon, körülbelül LVL30-nál és kettő 47-es szinttől. Tudunk a Taral V-ről, Boarding Partyról és a Directive 7-ről. Mik a többi flashpointok?
 
-A: Black Talon után, a flashpointok párban fognak következni. LVL 30 körül a Boarding Party-t tudod megcsinálni és ez teszi elérhetővé a Foundry-t. Directive 7 egyedül megcsinálható. LVL50-en kapod meg a Battle of Ilum nevű flashpointot, ami lényegében lezárja ezt a történetszálat, ami végigkísért  az összes flashpointon.

Folytatása következik az elkövetekző 3 napon belül.
Üdv mindenkinek: Orndi

15 megjegyzés:

  1. Ö, egy pár megjegyzés:
    - "külömböző" ?!?! izé, egy szótárat üss fel :)
    - ez a piros szín rossz a szemnek, kétlem, hogy van ember a földön, aki végigolvassa emiatt
    - Ezek a Q & A formázások elég.. furák, tulajdonképpen nincs 2 ugyanolyan
    nem tudom, hogy bb kóddal, html kóddal, vagy wyswyg-gel kell formáznod, de valami rendszert találhatnál :)

    VálaszTörlés
  2. ez milyen q&a? van angol eredetije? ha igen, akkor kaphatnék egy linket?

    VálaszTörlés
  3. http://www.betacake.net/2011/08/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html

    VálaszTörlés
  4. "a tank specced assassin is pretty bad ass too though so wouldnt worry either way"
    ezt félrefordítottad. pont hogy azt jelenti, hogy fasza a tank assasin is szóval nem kell aggódnod, hogy mit választasz :)

    VálaszTörlés
  5. ez kb. gúgli translate szint. ha fordítani akarsz, fordíts magyar nyelvre. ez hasonlít rá, de nem az. ne szégyeld postolás előtt berakni egy word helyesírásellenőrzőbe, kijavítja az olyan hibákat, mint pl. "halotta", és kiteszi a szóközt az írásjelek után.

    mivel ez nem autóverseny, a spoiler itt nem légterelő.
    légy következetes. a helyneveket vagy mind lefordítod, vagy mind nem fordítod le. ha a black talon-t lefordítottad, a boarding party, és a többi miért maradt angol? én nem fordítanám le őket, mert nem éri meg azzal kínlódni, hogy adod vissza az eredeti jelentéstartalmat.

    az igazi probléma nem az, hogy félrefordítasz, mert valahol el kell kezdeni, és senki sem ismerhet minden kifejezést, hanem az, hogy amit kiadsz fordításként hemzseg a magyar és angol helyesírási hibáktól, és egyáltalán, nehezebben lehet megérteni, mint az angol eredetit.

    VálaszTörlés
  6. Csak egyetérteni tudok Velizar hozzászólásával. Nagy nehezen átrágtam magam a szövegen, de én is végig arra gondoltam, hogy "ez a gugli még mindig szarul fordít". Sokszor megpróbáltam visszafordítani angolra a szöveget, mert egyszerűen a magyar mondatnak nincs értelme.

    VálaszTörlés
  7. Első munkája, kíméljétek, kövnél biztos odafigyel rá :)

    VálaszTörlés
  8. Átformáztam :) Hozzá vagytok szokva a magas minőséghez amit tőlem kaptok, mi?:D Jó csak vicceltem :P Köv majd jobban sikerül neki.

    VálaszTörlés
  9. "történetlégterelőket" ezen beszartam :)
    Azért köszönjük a fáradozásodat, legközelebb már biztos jobb lesz.

    VálaszTörlés
  10. Átfutottam, javítottam és szerkesztettem, ha maradt benne hiba, akkor azért már engem terhel a felelősség :)

    VálaszTörlés
  11. Hát.. tereli a... léget a ... történetben.. izé. Na. Nem kötözködünk.

    VálaszTörlés
  12. Geri: már frankóbb, de a szerkesztés még mindig botrányos. Az enterek össze-vissza vannak véletlenszerűen, illetve ezek a:
    -
    Q
    -A
    -
    A
    dolgok lehetnének.. egységesek ?! :)
    Ne legyenek random aláhúzva, és egyáltalán, minek oda kötőjel? (főleg egyes esetekben a Q, és A betűk felé :D)

    VálaszTörlés
  13. Azt már csak html kódban tudom szerkeszteni, azt kihagynám ha lehet, most Mirialanon dolgozok :D

    VálaszTörlés