2011. október 16., vasárnap

Raina Temple


Fontosabb Adatok

Imperial Agent companionja

Név : Raina Temple

Rang : Zászlós

Nem : Nő

Faj : Ember

Életkor : 24

Tartózkodási Hely : Quesh

Harc Stílus : Ranged Healer

Páncél : Medium

Fegyver : Pisztoly és Shield Generátor

Kezdő Kit : Med Pack Kit

Crew Skills : +10 Scavenging Efficiency, +2 Armormech Critical 


Hazafi


Személyi adatok: A standard keresés nem tárt fel semmilyen birodalmi polgársággal kapcsolatos feljegyzést Raina Temple névre, csak a szokásos válasz – sajnos a Birodalom népességgel kapcsolatos adatai nem teljesek. Temple képességei és viselkedése birodalmi katonai képzést feltételez, de a jelenléte a Chiss védelmi erőkben rendkívül különös, se a CEDF, se a birodalmi hadsereg nem ismert a csereprogramjairól.

Analízis: A kellemes külsejű és okos birodalmi kadétok csak úgy nem kerülnek kapcsolatba idegen fajokkal a galaxis legszélén. Temple lehet, hogy ki lett helyezve, de valószínűbb, hogy valaki szándékosan távolította el az útból. A legtalálóbb személyi profil alapján ő a tipikus példa a birodalmi hazafira – egy igaz hívő a birodalmi felsőbbrendűségben és hivatásban. Teljesen mindegy, hogy időnként mennyire kényelmes vagy érzelmes, a Birodalom mindenekfelett.

SIS ügynök vadász megjegyzése: „Aranyos, ugye? Élvezd az aktát, Zéró Kilenc… nélkülözhetjük a dossziét, ha képes vagy tovább játszani.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése