2011. október 15., szombat

Racialok

Human: Passive: 3% Bonus to Presence / Social : Rally nearby Allies
Miraluka: Passive: +1 Stealth Detection / Social : Perceive alignment of the target via the force
Twi’lek: Passive: 5 Minute Reduction on Rapid Travel / Social : Sweet Twi’lek Dancing Moves
Zabrak: Passive: Increase healing given / taken by 1% / Social : Inspire Loyalty in nearby Allies
Miralian: Passive: Increase precision ( hit rating? ) of Force and Tech powers by 1% / Social : Execute a ritual allowing the spirits to rest peacefully
Cyborg: Passive: Increase precision ( hit rating? ) of Force and Tech powers by 1% / Social : Scan target with your Cybernetic eyes
Pureblood: +1% force dmg/healing
Chiss: +1 stealth/stealth detection
Rattataki: 2% Crit Damage

10 megjegyzés:

  1. Na végre, hivatalosan is lehet indulásnál SI Pureblood. Örülünk Vincent? Öööö..izé Armen. :-)

    VálaszTörlés
  2. Aj de ilyen racial-ok, hogy +1% akármi, minek.. minek.. teljesen felesleges, imho.

    VálaszTörlés
  3. Jó hogy :D Pureblood a legjobb class, lore szempontjából :) Így lesz esélyünk megmutatni a Köztársasági kutyáknak a tiszta Sith vér igazi erejét, még ha kicsit hígult is az évezredek alatt :D

    VálaszTörlés
  4. eh aki hc kocka ott bizony minden healer human lesz (taán zabrak), ranged meg mirilian vagy cyborg (mert a hit az wowban is mindig fontos vót),
    a rugó klasszok meg chiss :/

    VálaszTörlés
  5. Ha lesz Cap, akkor az igazi hc-nak a geare megadja ezeket a minimális értékeket :)

    VálaszTörlés
  6. dmg-ből nincs cap, és mivel kevesebb "hit"-re kell gyúrnia, ő mehet több dmg-re.
    ez ilyen egyszerű.

    VálaszTörlés
  7. Na mert pl 450es a hit cap, akkor véletlenül se ad többet 1-2%al a geared, pont a cap-nek megfelelő értéket adja majd? Nem gondolod te sem komolyan. Melleslgeg Crit is olyan, hogy talentet kár rá pazarolni ha jó a geared, bőven cap felett vagy.

    VálaszTörlés
  8. Hát wow-ban egyáltalá nem igy van, ha 450 a cap, akkor a racial miatt elég pl. 420, és azt a 30 statot tudod crit-re költeni vagy dmg-re vagy akármire hastere. Több persze, hogy nem kell, mért kéne?

    Itt arról van szó, hogy te jobban tudsz más statokra koncentrálni.
    Ja és a gear-t meg tudod alakitani implantokkal ( nemtudom itt mi a nevük - underleay stb. - szóval míg másnak hit-es underleayt kell odafüggesztenie a mellvértjére, te rakhatsz crit-est.) Remélem így már érthető.

    War, és WoW-al meg RoM-al ( és kicsit Lineage2)-vel toltam többet, de hogy csak a gearbből megvan a crit kap ( ami 100% persze értelmetlen 100%-t kirakni) olyan nincs.
    Gearből jó ha van 30-40% crit-ed, talentek musthave, és esetleg speciális spelleid vannak amiknek nagyobb a crit% értékük.

    (pl. nézem sorcerornál thundering blast, lightning tree vége, mindig critel ha van affliction a targeten és hasonló spellek)

    Wow-ban meg egy kaszter örül ha talentekkel, gemelve, gearelve buffokkal 40-50%en van a crit- értéke.

    Dehogynem komolyan gondolom, ez wowban elfogadott :I.
    És mivel itt is hasonlóak a statok, itt is az lesz.

    VálaszTörlés
  9. Legyen mondjuk számokban 400as a hitcap spellre és olyan 40-50%os crit cap. Hitcap jó gearben megvan minden nélkül, akárcsak critcap, pláne úgy, hogy a fontosabb skilljeidre talent úgy is ráerősít, de én pl wowban már nem pakoltam ki crites talenteket, mert így is cap felett voltam anno csak a gearrel. Mondjuk amíg nem tudunk pontos adatokat, addig kár ebbe belemenni, mert lehet Operation gear megadja a Hit/crit cap-et bőven és gyúrhatsz másra, de az is lehet, hogy base statként nem vagy alig kapsz ezekből, akkor meg modifikálhatsz ezekre. Majd lvl50en ha 1%on wipoltunk, akkor wws-ben meglessük, hogy mi miatt történt, de kétlem, hogy az 1%-os racialokon fog bármi is múlni :)

    VálaszTörlés
  10. ok :P majd kiderül ;)

    bár a hc raidereken én az ilyen nolifer Method, meg Nihilimusokat értettem ;p.

    VálaszTörlés