2011. október 14., péntek

Scorpio

Fontosabb Adatok

Imperial Agent companionja

Név : Scorpio

Faj : Droid

Életkor : Ismeretlen

Tartózkodási Hely : Belsavis

Harc Stílus : Ranged DPS

Páncél : Heavy

Fegyver : Blaster Pistol & Shield generator

Kezdő Kit : Shield kit


Erkölcsök Nélkül


Az ismeretlen híresztelések azt állítják, hogy folyamatos önfejlesztésre tervezték. A jelenlegi váza modern tervezésű, következtetve a többi előzetesen felhasznált test, vagy független adatbázis alapján.
Egy évszázaddal ezelőtt, Scorpio a Csillagszövetségben tevékenykedett és a Belsavis Megasecurity Ward 23 része lett. Ritka technológiáért cserébe, Scorpio készségesen vett részt a Csillagszövetség védelmi rendszerének kialakításában, ameddig nem applikálták a Zéró Kilenc ellenőrző kódjait. Jelenleg képtelenség közvetlenül ártani a Zéró Kilencnek anélkül, hogy az provokációnak számítana, illetve képtelenség hosszabb időre kiiktatni a jelenlétét.

Személyiség: A Wreyn-Tsatke Kiber pszichológiai rendszer applikálása 9-NIX értékelést eredményezett SCORPIO számára (9-es szintű Intelligencia, nem emberi, független, ismeretlen) 22%-os pontossággal. Ezek az előzetes eredmények megegyeznek a szóbeszédek alapján kialakult tapasztalatokkal – SCORPIO nem értékeli a természetes vagy kibernetikus életet és elsődlegesen a gyors tapasztalatszerzés alapján történő önképzésben érdekelt. Ha megfelelő kihívást és fejlődési lehetőséget kap, SCORPIO képes az együttműködésre korlátozott ideig. Úgy látszik, hogy azokat értékeli, akik osztják az ő nézeteit, erkölcsök nélküli önimádatát és kíváncsiságát. Hasonló kibernetikus személyiségeket foglal magába a Mentor (10-NCM) és G0-T9 (8-HSM) – mindkettő galaxis szintű fenyegetést jelent. Ajánlott a Wreyn-Tsatke teljes applikálása a lehető legkorábban.

Különlegesség: A Hírszerzési minisztérium közleménye alapján, a hozzáférés a profilhoz tiltott.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése