2011. december 24., szombat

Re + Helyzetjelentés

Hosszú volt a szünet, de lassan visszatérünk. Hét elején többen sikeresen megléptük az 50es szintet, nagy nehézségek árán, amibe most nem mennék bele, legyen elég annyi, hogy kb 1-1,5 nap ráment mire kijavították a bugokat és továbbhaladhattunk. Majd ahogy időm engedi írók egy részletesebb leírást az eddig tapasztaltakról. Elöljáróban annyit, hogy 3fős csapatunk 100%-ra pucolta a bolygókat questek terén, illetve Voss-on és Belsavison maradt vissza bónusz széria. HC klánok ne siessenek, van egy lvl50es brigád akikkel hc-zgatunk, lementünk megnézni Hutt Hospitalityt 8fős OP-val, hát az is bugos. Jó hír, hogy test szervereken már müxik, de live-on még nem. Eternity Vaulthoz meg jó tanács, tankokat öltöztessétek fel mielőtt lenéztek :)

4 megjegyzés:

  1. nem kötekedésnek: Ez most miért is jó? 2-3 nap alatt 50. Ezt sose értettem. mit fogsz csinálni a következö mondjuk fél évben?

    VálaszTörlés
  2. Farmolom pvp és pve geart, ugyanis nem árt Operationokhoz és mivel 2 féle token esik(hc flashpoint endbossokból is lehet operation tokent lootolni)+bossok dobják craftolható itemekhez az alapanyagot, szóval minél előbb nekiállsz, annál jobb, ráadásul pvp szerveren rajtunk kívül más nem volt a bolygón, ergo nyugodtan pullolhattál anélkül, hogy a hátad mögé kellett volna nézned. ezen felül segíthetünk a kisebbeknek, hogy ők is minél előbb elérjék a lvl 50et + ugye Ilumon sem árt letolni 1-2 napi questet és esetleg hetit mielőtt megindul ott az élet, kimerítő válasz?:D

    VálaszTörlés
  3. Ilumon + bélsáron kötelezö a napi. 120 token / item és iszonyat erösek. HC 4fösök: kibaszott bugosak, nem dob lootot a boss / zárt a láda ill Talon Vbe pl end boss 34es lootot dob.. szal van még ezzel meló.

    UI. Battle of Ilum end bossnál mikor megláttuk piros ládát... nem volt természetes a mosolyunk.

    VálaszTörlés
  4. BT nálunk nem volt bugos, dobja sett itemet endboss, napi kötelező farm. Jelenleg pvp-t érdemes tolni és napikat, abból lehet felöltözni és pvp sett nem olyan mint wowban, itt használható pve-re is. PvE itemen 2 másodlagos stat van, pvp-n 3 az expertise-al, szóval go farm :)

    PvP nagyon jól eltalált, ha van geare az embernek, akkor iszonyatosan fun. Még pug sem olyan láma mint várható volt :D

    Amúgy HC-kal sincsen gond, csak gear kérdése, itt sokkal nagyobb a kontraszt a tierek közt. Teszem azt alap 50-es epiknél kb 70-80% !!!-al erősebb Champion pvp gear. Ergo operation és a pvp közepes geare (centurion-champion-Battlemaster) kb alapfeltétel komolyabb megmozdulásokhoz.

    VálaszTörlés