2011. december 27., kedd

First Killek

Esélyes Ahto City szerver First és mellé Hun First kill. Tegnap/Ma éjjel lementünk egy baráti társasággal 6 Nemesis, 1 Void és 1 Poison Thorn-os emberrel levertük Eternity Vault első két Bossát. Eddig Bugok nagyobb kihívást jelentettek mint a Content, mindenesetre nagyon hangulatos és tartalmas éjszaka volt. Első Bosst 1 Hiteltük, másodiknál meg inkább bugokkal szenvedtünk, de végül az is meglett. Egész szép lootok estek, recepteket sem sajnálta Trash. Ha minden jól megy, akkor ma este folytatjuk, szurkoljatok :)

Annihilation Droid XRR-3



Gharj, the Devouring Beast

4 megjegyzés:

  1. Grat a killekhez! Ez milyen nehézségen volt? 3 nehézség van ha jól emlékszem. Normál, HC meg valami nightmare?

    VálaszTörlés
  2. Thx :)

    Elvileg kell a magasabb fokozathoz a kisebb fokozat, nem próbáltuk, hogy ezt bossra érti-e vagy full clear kell. Remélhetőleg mai patchel javítják Hutt-ot is, az még mindig nem ölhető. Egyszóval Normal mód volt. Első bossnál kb a felvezető event nehezebb mint maga a boss. Másodiknál meg bugok jöttek elő, rossz platformot pusztított el, trash resetelt, nem engedett vissza insta......ott főként ezeket kellet legyűrni. Végülis ha azt vesszük 2. boss is 2 használható bugmentes tryból lement.

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok tagja a Nemezis klánnak, de őszintén örül a szívem a sikerhez. Gratulálok nektek.

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük, de nem csak a mi érdemünk, volt két külsős is akik besegítettek :) Elég jó kis 50-es tábor alakult ki a szerveren több klánból, egymásra vagyunk utalva, mivel elég kevesen léptük még meg :)

    VálaszTörlés