2011. november 20., vasárnap

Még 30 nap!

Elképesztő, hogy milyen gyorsan telik az idő, ha az ember tanul vagy dolgozik... Már megint eltelt egy csomó nap, úgyhogy újra itt van a 10 naponta jelentkező 5 részes minisorozatunk!


Ahogy már megszokhattátok, ilyenkor átnézzük az elmúlt 10 napban történt swtor eseményeket, kiemelve azokból a legfontosabbakat. Mivel Armen a mai napon rakott ki egy bejegyzést, amiben nagyjából össze is szedte ezeket, így itt most csak egy rövid felsorolást olvashattok:
  • Kikerült egy friss patch notes, a legújabb buildről.
  • Az előző heti pénteki update nagyon tartalmas volt, kaptunk egy Trooper vs. Inquisitor videót, valamint bejelentették az open béta hétvégét.
  • Nem sokkal később megadták ennek a pontos időpontját is: November 25-28.
  • A másik nagyon jó hír az eheti pénteki frissítés során jött el, hiszen feloldották az NDA-t, így azóta már nem minősülünk leak oldalnak! Ezen kívül kaptunk egy kedvcsináló videót a Hammer Station nevű flashpointról is.
Hát, ennyi jutott erre a pár napra, de azt hiszem, most tényleg mindenki elégedett lehet az infók mennyiségével. 10 nap múlva jelentkezünk, addig tartsatok ki, hétvégére pedig jó játékot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése