2011. november 10., csütörtök

Még 40 nap!

Először egy bocsánatkéréssel kezdeném, ugyanis késett egy napot a rovatunk második része... A dolog teljes mértékben az én hibám, mivel úgy eltelt ez a 10 nap, hogy én kettőt-hármat biztosan elhagytam valahol..


Az elmúlt napok közepesnek mondhatóak voltak swtor szempontból, csordogáltak az infók, de túl nagy meglepetést nem hozott egyik sem. A szokásos random videókat nem emelném ki, de a  fontosabb eseményeket azért vegyük sorra: kikerültek a fajok racial képességei, semmi extra, gyakorlatilag csak egyedi emote-ok. Hogy ez jó e, vagy rossz, mindenki döntse el maga. Videó is van hozzá. (Kód: alterswtor)
Elindult a Guild Phase 3 első szakasza, a guildek a végső megerősítésen esnek át.
Természetesen a pénteki update sem maradt el, a Bioware egy egész jó (egész szar..) imperial agent progression videót hozott el nekünk.
Aztán jött a szerkesztői mérföldkő, a blogunk elérte a - kétszázezredik - oldalmegjelenítést. Köszönjük nektek! Mivel már nagyon közelinek tűnik a megjelenés, az swtor.hu csinált egy összefoglaló táblázatot a magyar klánokról. Mindenki szemezgethet azzal kapcsolatban, hogy mit olvasson majd le 40 nap múlva a nevünk alatt a szembe jövő gyanútlan elem, akit persze annak rendje és módja szerint jól legyilkolászunk majd. Hiszen háború van. Persze csak PVP szerveren, de úgy is mindenki oda megy, aki számít! A PVE szerveren meg majd mehet a /rude emote erőteljes nyomkodása, csak aztán nehogy forró legyen a talaj.. Na de haladjunk tovább..
Kaptunk egész sok infót az Ilum féle open world PVP-ről, egész érdekesnek ígérkezik a dolog.
Végül pedig: pár új szerver létesült Európában, el is kezdték küldözgetni az állítólag nagy mennyiségű meghívókat hazánk fiainak is, úgyhogy aki akar bétázni a megjelenés előtt, az most tegye össze a két kezét, és reménykedjen/nézegesse a postaládáját.
Update: Egy kedves kommentelő jelezte, hogy kimaradt valami, és igaza is van: bejelentették, hogy az Early Game Acces maximum 5 napos lehet, ami függ attól, hogy ki mikor regelte be a pre order kódját.

Most így visszaolvasva a cikket, meg kell változtatnom a véleményemet az elején leírthoz képest, ugyanis egész szép infómennyiséget kaptunk az elmúlt tíz nap alatt! Reméljük, hogy a további 40 nap is legalább ilyen információ áradattal kényeztet majd el minket.

4 megjegyzés:

  1. Végülis csak az 5 napos early accessről nincs említés a cikkben, de mindegy :D
    Én azt tartanám a legfontosabb infónak az elmúlt napokból.

    VálaszTörlés
  2. Az is ebben a 10 napban volt? Mert akkor jogos, javítom is.. :)

    VálaszTörlés
  3. "Persze csak PVP szerveren, de úgy is mindenki oda megy, aki számít!"
    Ez mekkora szar szöveg már!?

    VálaszTörlés